Grepolis - Oldtidens Grækenland

Alternative navne: Grepolis, gripolis, Oldtidens Grækenland

Grepolis online spil - er en browser-strategi, som alle foregår i det antikke Grækenland. I de dage, hvor en god placering var nøglen til de olympiske guder held og lykke og velstand, når heltene fra antikken udførte store gerninger, vil du blive givet tøjlerne på en lille græsk landsby. Spil Grepolis bliver interessant. Du starter med en lille by, men det er i din magt for at gøre ham til en mægtig kraft.

At spille spillet Grepolis nødt til at passere en gratis registrering. Tilmeld dig online spil Grepolis tager ikke meget tid. Men efter et par minutter vil du blive enehersker i en lille by, der har brug for din hjælp!

Første registrering vil du blive givet valget af servere, som hver har sine begrænsninger. Så serveren Mu, har en grænse på 150 spillere i alliancen. Denne server bruger en ny kampsystem. Kappa server giver højere hastighed af spillet, men grænsen størrelse er 100 Alliance spillere. Valg af en server afhænger af mulighederne for at erhverve spiloplevelse - Deltagelse i PvP-kampe eller spille på højeste sværhedsgrad.

Grepolis online i din primære opgave vil være udvikling og omdannelse af denne lille landsby i den rige politik, dets storhed ikke ville indrømme selv Athen og Mykonos. For at slå din by til et mægtigt imperium, er du nødt til at tage sig om den økonomiske situation i din landsby, opbygge en hær af militant og flåde, som er nødvendige for at erobre nye territorier - de nærmeste ø naboer.

Dyk ned i den fantastiske verden af ​​antikke Grækenland, hvilket betyder at du vil føle al fordel for de olympiske guder og mytiske skabninger deltagelse.

Det første skridt, du skal gøre, vil være tilrettelæggelsen af ​​produktionen ressourcer til at sikre din landsby dagligvarer og byggematerialer. I online spil Grepolis basale ressourcer er træ, sten og sølv. Til udvinding af disse ressourcer til at bygge et savværk, stenbrud og sølvminer. En anden måde at udvinding af ressourcer - plyndre andre landsbyer. For at bruge de ressourcer, du vil være til opførelse af bygninger i byen er nødvendig for at hæve levestandarden.

Men den væsentligste ressource er nåde af guderne. Hver by har sin egen protektor guddom, der, som indbyggerne skænke deres favør, og hente hende. Din mæcen måske Athena - Goddess of War, Poseidon - gud af havet, Hera - hustru til Zeus, Hades - gud for underverdenen, eller endda den majestætiske Zeus - chef blandt alle guder Olympus. Med guderne begunstiger du kan ringe efter hjælp af forskellige mytiske væsner. Dette kan være Centaurs eller Cyclops, Hydra eller Minotaurus, og mange andre.

For at tilbede og give gaver til deres gud er nødvendig for at bygge templer. Fra at vælge din guddommelige protektor afhænger hvilket område af held vil ledsage dig mere. Poseidon, for eksempel, er i stand til at skænke dig den fordel i søslag, og Athena beskytter byen fra naturkatastrofer - jordskælv og lyn.

I denne strategi, er dine ejendele ikke begrænset til én by. Du vil være i stand til at etablere ny by, beskytte dem mod deres fjender. Også du kan erobre andre områder og gennemføre krige på land og til søs.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod udvikling af dine tropper. Før krigen, du har brug for at finde ud af alle de strategiske styrker og svagheder godt vejer magtbalancen. Hvis du vil se det mest sandsynlige scenario i krigen, kan du bruge simulatoren kamp. Men glem ikke - der er en reel kamp for held og balancen er ikke altid på din side bue.

Også, er det meget vigtigt at sende deres spioner til at udforske de byer fjender til at vide om størrelsen af ​​de fjendtlige tropper og militære planer fjenden.

Også vigtigt, er udviklingen af ​​flåden. Grækenland - sømagt, hvor et stort antal af kampe finder sted på det åbne hav. Desuden veluddannede flåde og behovet for handel. Til din rådighed vil blive forsynet med high-speed bireme og trier, "brand skibe" og gennemprøvede transportskibe.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags