GTA: Vice City

Alternative navne: GTA: Vice City

Legendary spil GTA: Vice City - en fjerdedel af projektet officielle Grand Theft Auto. Til dato, spillet er til rådighed for begge konsoller og computere. Som udvikler af projektet var den ubestridte Rockstar North. Den første officielle præsentation af spillet fandt sted i 2002, men den dag i dag er det fortsat standard at følge for mange af nutidens udviklere. De spillere, der er tiltrukket Vice City umiddelbart efter indtastning af "hvide lys", beundrer hende til denne dag. Unge spillere vil også deltage i projektet.

GTA: Vice City PC - en stor spil, skabt i actioneventyrgenren, som omfatter nogle af elementerne i tredje-person shooter. Eksplicit særkende line - perfekt realiseret bil simulator - styrer maskinerne i spillet - en fornøjelse. Enkel og økonomisk overkommelig forvaltning spil kan sagtens lære både voksne og børn. Den nye del af projektet er en logisk fortsættelse af sine forgængere. Ligesom en gang (medmindre du allerede er bekendt med mindst en del af GTA), er du nødt til at udføre opgaver, der er i strid med ord af loven og grænser op til kriminalitet. Du vil modtage opgaver fra forskellige figurer, du er stødt på i løbet af gameplay.

Til spillet i gang, først og fremmest skal du GTA: Vice City download. Da denne del af projektet har været med rette betragtes som en veteran geymerskogo kunst, dens systemkrav tilfredsstille absolut alle moderne computere og bærbare computere. At gå ind i spillet, vil du mødes med den gamle nye by kaldet Vice City. Ja, nu har du i GTA: Vice City for at spille, rejser på tværs af vidder af byens reklamer 80'erne. Ifølge traditionen, for din helt Spillet begynder med problemer. Sonny Forelli er ved at ankomme, og han engang lånte beløb endnu ikke engang begyndt at samle.

Spil GTA: VC noget modificeret i forhold til sine forgængere. Separate dele af byen er steget betydeligt. Mindst, de ser meget større end en favorit af spillere i Liberty City. Udviklere har også besluttet at ændre våben og arsenal - i spillet, nye pistoler, maskinpistoler og utallige række poster husstand opgørelse.

I Grand Theft Auto: Vice City og ændret den traditionelle flåde. Sætter pris på de nyskabelser kan fans af to-hjulede - Projektet vil igen bevæge sig på knallerter og motorcykler, hvis ledelsen fortjener den højeste ros.

Oh yeah, jeg har næsten glemt, nu GTA format support mp3, så dem, der ikke ønsker dagen og natten spil under "piler 80", vil være i stand til at oprette din egen spilleliste. Desuden har udviklerne formået at føje til projektet et stort antal små nyskabelser og forbedringer, og samtidig bevare plottet og gameplayet på det rette niveau. At stifte bekendtskab med de elementer i spillet, kan du se til GTA: Vice City video trailer.

 

GTA: Vice City

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags