Gunz 2

Alternative navne: Gunz 2

Gunz Game 2 - en fortsættelse af spændende computerspil. Det er den anden del af den berømte koreanske spændende spil Gunz.

Gunz 2 er en spændende online browser-baseret spil, som er en kraftfuld fysikmotor for spil-stil shooter, der ikke er til stede i noget andet spil i denne stil.

Siden den 2. Gunz Online betragtet browser spil, du har mest brug for at fokusere deres opmærksomhed på adgang til internettet. Til dette spil fungerede godt, så tjek din pakke konfiguration, du har købt, når du tilslutter til internettet. Til dette spil, må hastigheden på Internettet i overensstemmelse med 100 Mbps.

Hvis der imidlertid på det problem, du oplever problemer, så henlede opmærksomheden på kapaciteten af ​​computeren. Parametre må ikke være mindre end dem, der er beskrevet her:

1. Hukommelse (RAM): 1 GB.

2. Processor: Intel Dual Core (2.. 0 GB)

3. Skærmkort: GeForce 6600

4.. Harddisk (Vinchestr): mindst 3 GB.

I Gunz 2 registrering ikke udgør nogen forskel på evnen til at registrere på et andet websted. Dig til at registrere i spillet Gunz 2 for at skrive følgende oplysninger i en særlig form:

1. Dit brugernavn.

2. Adgangskode, der kræves for at beskytte din konto.

3. Din e-postkasse.

Disse er de vigtigste punkter, der er stillet på webstedet. I øjeblikket er der ingen mulighed for at registrere, men du kan prøve at registrere gennem den populære sociale netværk - Twitter og Facebook.

Afspil Gunz 2 du vil anerkende følgende oplysninger om spillet:

- Klassen game mode, der giver en bred vifte af kvalifikationer og produktivitet med flere klasser af våben, så du kan opbygge og forbedre karakteren af ​​stil til at skabe for sig selv den oprindelige gameplay.

- Du kan opleve glæde fra det faktum, at din karakter kan gennemføre mere komplekse akrobatiske spring og hoppe til, hvor du bare ønsker.

- Dette spil har et lysniveau kontrol.

- I hvilket omfang forskellige tricks Gunz 2 er langt højere end de versioner, der kom før.

- Dette spil bruger extremal funktioner.

- Den omfattende antal våben - to typer.

I Gunz 2 play du vil, kæmper med onde selskaber, som er under kontrol af underordnede, med evner, der ikke er tilgængelige for almindelige mennesker. Disse skabninger er ikke gode, og de pritamanno forfængelighed.

Du kan ikke bekymre dig, hvis du lige begyndt at spille stil - en shooter. Dette spil er så enkel, at den ikke kræver nogen forklaring.

Til dato, dette spil er ikke ude i operationen. Planlagte udgivelsesdato for slutningen af ​​2013. Desuden vides det ikke, om spillet Gunz 2 er skrevet på russisk.

Gunz 2 Online - er et spændende spil, som mange mennesker allerede venter på syv år. Og denne forventning skal opfylde forventningerne. Snart vil du opleve glæde. Vi håber du har tålmodighed til at vente på at spillet Gunz 2, og at spillet helt sikkert vil vinde opmærksomhed af alle avancerede gamer og bare nysgerrig afspiller.

 

Gunz 2

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags