Half-Life 2: Episode 1

Alternative navne: Half-Life 2: Episode 1

Spil Half-Life 2: Episode 1 - er et computerspil skabt af amerikansk udvikler Valve Corporation fra Bellevue som et skydespil fra den 1. person og er en fortsættelse af den berømte spil Half-Life 2. Version pc-spil blev tilgængelig for download på Steam og boksede udgave blev tilgængelig i begyndelsen af ​​sommeren 2006 Dette spil, som oprindeligt var navnet på Half-Life 2: Aftermath, helt uafhængig, kræver ikke installation af Half-Life 2.

Plot Half-Life 2: Episode One pc spil arver historie deres forgængere - første og andet spil Half-Life 2. Episode One pc spil går tilbage til det tidspunkt, hvor spilleren i skikkelse af G. Freeman sammen med Vance kommer til at flygte fra Siti17, indtil indtil Citadel Alliance ikke turde denne by til jorden med ham. Og så er der tidligere kendt G-Man og vores karakter Gordon kaster sig ud i stasis.

Half-Life 2: Episode One spil har fem hovedkapitler:

  • Ch. 1: Alarm.
  • Ch. 2: Direkte intervention.
  • Ch. 3: ejendomsberøvede.
  • Ch. 4: flygte fra byen.
  • Ch. 5: Exit 17.
  • Hvis du beslutter at Half-Life 2: Episode One til at spille, vil du se, at spillet har følgende modstandere:
  • Zombayn - inficeret soldat Alliance, som er i stand til at bevæge sig hurtigere simple zombier, men stadig ikke så hurtige zombier. Klædt i en vest. Dangerous nærkamp, ​​slående kløer. Den mest farlig, fordi den kan bruge en granat.
  • Omprogrammering bold booby-militære "selvkørende"-mekanisme Alliance.
  • Stalker - mennesker, der er forskere Alliancen kan ikke vendes til soldater og gøre slaver dem Cyborgs. Stalkers bruges til at angribe de laserstråler, der genererer enhed placeret på hovedet.
  • Hunter - Syntetisk Alliance på tre ben, som bruger nærkontakt puls pistol, og hvis modstanderen er på en stor afstand, jægeren bruger Annihilator - en enhed, der udsender strømme af antistof.

Det er værd at bemærke, at spillet Half Life Episode 1 bringer mange forbedringer og udvidelser end sin forgænger. For eksempel HDR teknologi i Episode One første gang brugt i mørke rum, kun oplyst en lommelygte, samt forbedrede algoritmer til belysning (belysning heltinde Alyx Vance). Det samme karakter blev forbedret kunstig intelligens, og de tegn, ansigtsudtryk bummed forbedret.

Hvis du endnu ikke har besluttet, om du skal hente Half-Life 2: Episode One, så anmodningen til internettet for at se Half-Life 2: Episode One video. Efter gennemgang af video, vil du lære, at spillets udviklere har tilføjet en masse original musik - ti nye lydspor. Udover videoer, du sikkert ved, at det canadiske team «købet Brothers» i 2009 trak en kort film baseret på spillet Episode One, og i 2011 og 2013 kom to fortsættelser. Beslut dig for at downloade dette spil vil hjælpe dig denne information - Half-Life 2: Episode One fra GameSpy Award for "Best Graphics" og "Best Action", og den tredje plads blandt de ti bedste igr2006 år.

Hvis alle disse fakta du finde vægtige, gå til den officielle hjemmeside for spillet og downloade Episode One. Vi håber du vil være tilfreds med dette spil.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags