Hellgard

Alternative navne: Hellgard

Hellgard online - en gratis browser baseret MMORPG spil lavet i stil med fantasy, beboet obortni, vampyrer og inkvisitorer.

Så hvad ville starte spillet, skal du registrere Hellgard:

  • For at indtaste din e-mail og adgangskode
  • For at vælge et tegn
  • Tildel et tegn navn

Vedrørende karakterer i spillet Hellgard: Der er tre løb, Inquisitors, varulve og vampyrer. Hver race tilbyder et udvalg af mandlige eller kvindelige køn.

Lad os se på disse løb:

Inquisitors - de jager farlig for mennesker væsener og besidde overnaturlige kræfter

Varulve - modige og hensynsløse skabninger, der er klar til at kæmpe med både vampyrer og inkvisitorer, og med sig selv,

Vampires - vampyrer, de elsker blod, men nogle foretrækker mennesker, og nogle rent dyr.

I Hellgard spil, hver karakter, der er fem af de vigtigste parametre:

Power - indvirkning på magt slagtilfælde,

Build - indvirkning på stigningen i antallet af livspoint og rustninger,

Agility - påvirker den mulige skattesvig

Intelligens - har en indvirkning på antallet af point for energi, magi forsvar og angreb,

Luck - påvirker den kritiske strejke chance.

I fremtiden spille spillet online Hellgard, med hvert nyt niveau eller en bestemt oplevelse, kan du selektivt øge disse parametre, men det er nødvendigt at overveje, hvad det vil påvirke hver parameter og øge det ene der er nødvendigt for dig til yderligere sejre.

I hvert af løbene i online spillet Hellgard, har sin egen unikke by og en unik type karakter udvikling, foruden, hver karakter har en personlig våben og retsmidler, dens retning af udvikling og individuel erhverv (shahterstvo, rybalstvo, indsamling, handel ). For at forbedre oplevelsen i Hellgard online spil, vil du nødt til at deltage i passagen af ​​mange og spændende opgaver, og udføre forskellige opgaver. Verden spil online Hellgard består af mange maleriske steder, som er hjemsted for forskellige væsner og monstre. Her er nogle af de repræsentationer af steder: Serenity Valley, Finger Serfirota, tudse felt, der kæmper for overlevelse, Labyrinth, Kameliard, Jagtområder Kameliarda, Teorot.

Udviklingen af ​​din karakter i spillet afhænger af faktorer såsom personlige erfaringer og compliance foranstaltninger vedrørende moral valgte race. Derfor Nellgard spiller du bør være opmærksom på deres omdømme.

Det skal bemærkes, at for at spille spillet Hellgard online, vil du have en unik, for spil såsom muligheden for at eje kæledyr (dyr), der er så hengiven til sin herre, at de er villige til at kæmpe, som ville beskytte sin herre. Køb et kæledyr kan have træneren.

Et par ord om, hvordan man spiller Hellgard, kan du tjene. Her er nogle muligheder: færdiggøre quests, indsamle værdifulde dråbe, handel ting, og med hjælp fra deres venner (via info-afspiller).

Kampsystemet i spillet Hellgard bygget i realtid, hvor der ud over de sædvanlige kampe, du kan deltage i massive slag dødbringende. For hvad ville Hellgard spil interessant, spillet har evnen til at skabe klaner.

Ved afslutningen af ​​revisionen, skal du tilføje følgende: spillet er ikke for sarte sjæle, hårdt nok, med god grafik og lyddesign. Deltag i kampen efter Hellgard, vil du ikke fortryde det besluttede at prøve dig selv i rollen som en af ​​de repræsentationer af tegn i dette spil.

Så Hellgard kontrol venter på dig!

 

Hellgard online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags