Hoppenia online

Alternative navne: Hoppeniya, Hopen

Hoppenia online - gratis browser er et fantastisk spil, der kombinerer elementer af strategien og Manager. I en ny mystisk verden, der vil åbne for dig at spille online Hoppenia, skal du oprette din egen bopæl, befolke sine magiske kæledyr, som vil tage sig af, at kæmpe og til at samarbejde med andre spillere. At spille Hoppenia Din computer skal opfylde følgende minimum systemkrav:

- Processor: P4/Celeron 1.. 2 + eller Athlon MP / XP

- Mindst 512 MB hukommelse (optimalt 2 GB)

- Direct 3D-kompatibelt grafikkort

- Adobe Flash plugin (v. 10.. xx)

- Internetforbindelse

Døren til denne fantastiske verden du åbner Hoppenia registrering. For at starte Hoppenia play, ingen grund til at downloade og installere spillet klienten. Deltag i spillet kræver indførelse Hoppenia følgende detaljer:

1) En stærk adgangskode

2) E-mail (det faktisk eksisterer)

3) Lægemidlets navn på den karakter, for hvem du bliver spille

4) koden

Hoppenia Tilmeldingen er nu færdig, og du kan trykke på knappen Afspil. Velkommen pram i konflikten mellem liv og Keepers Guardians brand efter valg af positionen af ​​en af ​​parterne.

Keepers af livet tror på styrken af ​​den videnskabelige proces, derfor behovet for at overveje udvikling af vigtige teknologier. Hvis der ikke var behov for at kæmpe, ville de have haft den rolige liv på deres øer.

Guardians of Fire drøm om hurtige erobring af øhavet. De mener, at magtanvendelse kan få kontrol over alting, og det ikke ophøre med at udøve deres evne til at angribe nioluni.

Generelt online spil Hoppenia inddeler tegn i to typer:

1) CAEP

2) Nioluni

Du indtaster denne verden i form Sayera. CAEP vært magiske dyr - nioluni. Begynder CAEP har ret til at vælge et kæledyr én, men i løbet af spillet nummeret, selvfølgelig, stiger. Tredimensionelle kampe i dette spil er til rådighed, foretages gennem nioluni, da de er dine gladiatorer. Battle forekommende indbyrdes Sueur, kaldet turneringer. Du kan deltage i turneringer elementer, begyndere og krydret ung Sayera. Da vi taler om systemet af PvP, skal det nævnes, at i spillet nogle gange er du nødt til at engagere sig i kamp med NPC'ere, der også indbyggerne i den virtuelle verden Hoppenia.

Nioluni - er dyr, der kræver værgemål for deres lånere. Der er parametre, der kendetegner dyr udholdenhed (beløb), agility (mobilitet, hurtig respons på strejker), nøjagtighed (evnen til at forudsige adfærd af fjenden), styrke (fysisk komponent, der er ansvarlig for den magt slagtilfælde), visdom (tillader dig at kunne bruge magiske trylleformularer i kamp) . Hvilket dyr ville du vælge, vil det have sine fordele og ulemper, fordi hver type af de ovennævnte karakteristika er udviklet til en større eller mindre grad. I spil Hoppenia nuværende

- Bears

- Wolves

- Cow

- Monkey

- Tigers.

Afslappet bjørne undertiden synes doven. Men gør dem vrede, skødesløse modstander bogstaveligt vil søge en femte vinkel. Tyk hud af en bjørn ikke kan blive beskadiget af et våben, og dens utroligt stærke slag til bedre selv ikke at teste.

Den største fordel af ulve betragtes smidighed. I kamp, ​​er det meget svært at sætte ulven skader. Alien til dem barmhjertighed og de kender deres job.

Kloge køer nåede dyb viden om magi, så bruger det kan ødelægge nogen i hans vej.

Hurtig aber i stand til at afvise de fleste angreb. De er mestre bruger psykologisk angreb fordi i løbet af kampen, og stadig formår at håne fjenden.

Tigre er så hårdføre, at fortsætte med at kæmpe, på trods af blødende sår. Straks blinkende raseri hjælper tiger anvendt præcise og dødbringende slag.

Alle nioluni bor i templet. Du fodrer dem, tog eller bare kommunikere. Men det sker, at det er nødvendigt at reducere sin nioluni Hospital (at genoprette sundhed). Sker, er du nødt til at sende dyret til Tower eller Magic Academy (for at lære magiske tricks og fysisk).

Spil spillet online kan Hoppenia bruge sådanne steder

- Residence

- Adventistkirken

- Caves.

Residence - er din personlige ejendom, hvor hovedbygningen er en herregård. Desuden er der mange andre bygninger til forskellige formål. For eksempel kan en fisker hytte til fangst af fisk eller gård til produktion af korn. CAEP har til periodisk gøre en omvej til at overvåge processer, der forekommer i det område af hans ejendele.

Adventist City - hovedstaden Hoppenii. Placeret her arena, auktion, rådhuset, hus master værelse er tilgængelig for alle klaner Sueur. For eksempel, kan du klage til byen for at engagere sig i kamp forekommer i arenaen.

Path løber gennem byen Caves. Her kan du ikke kun vinde den vilde nioluni men også få nogle værdifulde ting.

Hoppenia online spil giver følgende ressourcer:

- Diamanter - den mest værdifulde. Med deres hjælp, aktivere forskellige bonusser.

- Guld - grundlæggende monetære enhed, giver dig mulighed for at købe nødvendige varer.

- Byggematerialer - træ, sten og ler. Du kan få kun gennem handelskammeret.

- Mad til fodring nioluni (korn, kød, fisk osv.

Start med at spille lige nu og stemme sig selv fordele Hoppenia. Du vil helt sikkert gerne enkel og tilgængelig brugerflade af spillet. Tilstedeværelsen af ​​baggrunden oplysninger vil hjælpe i vanskelige tider. Og brugen af ​​det foreslåede indbringelsen system vil gøre spillet endnu mere interessant. Efter at have spillet med venner du inviterer vil være meget lettere og mere spændende!

Spil spillet online Hoppenia vil bevæge sig gennem niveauerne. Til at begynde at vænne, pass plot opgaver. Yderligere at øge sin plan, vil blive vurderet af din oplevelse. Kære spillere, hvert nyt niveau bringer sine egne fordele, derfor hele tiden stræbe efter at bevæge sig fremad for at få en mulighed for at nyde og stolte af deres resultater!

 

Hoppenia online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags