Tomgangshelter på pc

Alternative navne: Idl-helte

Download Idle Heroes på PC - holdkampe og ikke kun

Game Idle Heroes er velegnet til dem der elsker RPG-spil, men ikke især kan lide at løbe rundt på kortet og udføre opgaver. Her finder du mere end 300 forskellige helte med forskellige evner, som du kan samle i en gruppe og gå i spark med monstre og bosser. Spillet er ikke kedeligt, men snarere - vanedannende i lang tid. Hver helt er unik og har sine egne færdigheder og evner. Den rigtige kombination giver dig mulighed for at oprette en uovervindelig kampgruppe.

Idle Heroes begynder med et par minutters træning. De vil fortælle dig om det grundlæggende i spillet, kampe, typer og attributter hos helte, deres ansættelse og pumpning. Så gå gennem træningen omhyggeligt. I den indledende fase har du ikke mange muligheder og funktioner, der åbnes i de efterfølgende faser af spillet. Vi anbefaler, at du hurtigt kommer i gang med at hæve dit kontoniveau. Bygningsfunktioner:

 • Battle - send hold af helte til kamp for at gennemføre auto-farm og kæmpe med mobber. I kampe kan du få erfaring, parfume, guld og udstyr. Der er stadig en chance for at få en dobbelt præmie.
 • Test of the Brave - konstante kampe med spillere på andre spilservere. Saml en gruppe og deltag i slaget. Bemærk, at efter hver fase, er din gruppes helbred ikke gendannet.
 • The Oblivion Tower - der er forskellige vagter inde i tårnet, besejre dem og få massive sten og udstyr. På visse etager er der en chance for at få en helt med 5 stjerner.
 • Arena - kæmp med andre spillere i arenaen. Vind, få point og gratis diamanter. Champions Test åbner på fredage - der skal kun være en tilbage. Han vil modtage en mester, der er værdig til en pris!
 • Den magiske cirkel er den hurtigste måde at få nye helte på. Saml flere venners hjerter eller ruller til et gratis helteopkald. Når cirklen er fyldt med energi, får du automatisk en 5 * helt.
 • Skabelsens cirkel er den eneste måde at øge stjernen fra en helt på. Saml de nødvendige ressourcer og materialer til at forbedre.
 • Altar - spiser unødvendige helte. Til gengæld får du heltenes ånd, sten fra heltenes fremskridt, støv og sjælesten. Sjælsten kan udveksles med helte i genopbygningsforretningen. Stones kan også fås fra arrangementspakker.
 • Forge - Opret udstyr på højt niveau til dine tegn. Bemærk, at udstyr, der er i smeden, ikke vises.
 • Lotteri - indsamle lotterimønter, spin tromlen og vind værdifulde præmier.
 • Svart marked - her kan du købe helte spiritus, helte 'fremskridtssten, heltefragmenter, udstyr, indkalde ruller, arenabilletter og lotterimønter.
 • Seer Tree - kald helte fra en bestemt lejr med Seer Jewel. Helte på 4-5 stjerner. Få skår af 5 * universelle helte også. Hvert opkald giver seeren yderligere ønske. Ønsker at lade helten fra en lejr ændres til en anden. Du kan ændre heltene på 4-5 stjerner.
 • Tavern - i værtshuset skal du udføre opgaver ved hjælp af dine helte og få en belønning. Opgaver kommer i forskellige vanskeligheder. Sværere opgave, højere belønning, men mere magtfulde helte er nødvendige for at fuldføre den.

Alle heltene i spillet hører til forskellige lejre, hvoraf 6 stykker: mørke, fæstning, afgrund, skov, skygge og lys. Skygge og lys har en angrebsbonus mod hinanden, resten af u200bu200blejrene foran har ingen bonusser. Mørke slår fæstningen, fæstningen slår afgrunden, afgrunden slår årene, skoven slår mørket.

Idle Heroes - Unik påskebegivenhed - Påskebold

Brug en hammer til at bryde et æg og få en gave indeholdt i den. Der er tre typer hammere og æg:

 • En træhammer bryder et almindeligt æg; indeholder tilkaldsruller, guldhaller, 1m mønter, dele af skind til helte.
 • en gylden hammer - et gyldent æg; indeholder dele af legendariske helte, legendarisk udstyr og diamanthammere.
 • diamanthammer - et diamantæg; indeholder kun de bedste tophelte, det samme udstyr og artefakter.

belønninger værdige, gå til det!

Downloading Idle Heroes er enkelt, klik på den grønne knap, installer BlueStacks android emulator og i den spiller allerede Idle Heroes på Android.

 

Download Idle Heroes på pc

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags