Kolonisatorer

Alternative navne: Kolonisatorer

Fortrolig med en af ​​de bedste online strategier fra dem, der tilbydes i øjeblikket -. "Kolonialister" Kolonisatorer browser spil, som fortæller om erobringen af ​​territorier i tider med store geografiske opdagelser. Kampe mellem kolonimagterne var særligt blodige, ofte indfødte spillede en afgørende rolle i de kampe, der klæber til varierende Storey, selv om det som regel næsten altid var de skadelidte.

Kolonialister spil tilbyder et interessant plot udtænkt økonomisk system med mulighed for aktive fjendtligheder. Målet - at dyrke en verdensmagt, begyndende med koloni i gudsforladt jungle.

Tilmeld kolonialister i spillet er en forudsætning for spillet. For at begynde at spille registrerings kolonialister bede dig om at udfylde et par felter med dine oplysninger - udfylde felterne:

 1. Log ind (spiller en fiktiv navn)
 2. E-mail
 3. Sex
 4. Inviteret login og password, hvis du er inviteret til at spille en af ​​dine venner (dette vil bringe dig op bonus samt og inviterede)

I lighed med reglerne for deltagelse i det spil, du vil komme til at kende denne verden serdnevekovym tættere på.

Og så for at nå dit mål, du er nødt til at handle forbindelser med Europa, aboriginals, som du vil være i stand til at oprette klaner, handel alliancer eller deltage eksisterende. Tidligt i spillet du starter sin udvikling i regi af et af de fem koloniale lande

 • England
 • Spain
 • Frankrig
 • Portugal
 • Holland

England har opnået status af dronning af havene, som en nation, der begyndte at erobre ukendt territorium af de første, og de små engelske bosættelser blev efterhånden omdannet til en stor by. Spiller for England, får du en bonus øget indvandring af kolonister fra Europa.

Start af spil under flag fra Spanien, kan du være sikker på at dine folk er ikke tilbage i det afgørende øjeblik, og din bonus - øget styrke i kavaleri kampe med de indfødte.

Playing for Frankrig, vil du være i stand til at handle med den lokale befolkning på mere favorable vilkår, som Frankrig har altid været kendt for loyalitet over for de oprindelige folk har altid forsøgt at tage det bedste af den lokale kultur at bringe sit sociale system i fjerntliggende kolonier.

Portugal og Nederlandene sluttede den koloniale kapløb blandt de sidste akkumulerede solide teknologiske fordele.

Kolonialister online spil tilbyder tre typer af ressourcer:

 • Ressourcer til at opbygge enheder
 • Ressourcer til bygninger
 • Ressourcer til handel

Blandt de enheder, også er at give flere kategorier:

 • Arbejdstagere
 • Warriors
 • Natives

Er der behov for arbejdere for normal ressource udvinding, opførelse af bygninger og fulde støtte af din hær og den offentlige orden. Der er behov for kampenheder til forsvar og angreb. Magtfulde hær - din velstand og sikkerhed, fordi det ikke tager hensyn til kolonien, hvis hær kan dræbe din by i løbet af et øjeblik.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags