Corsairs III

Alternative navne: Corsairs III

Corsairs III - et computerspil i den genre af simulering. Corsairs 3 spil du fyret som en fortsættelse af en serie af spil Corsairs. Udviklet og udgivet af det russiske selskab Akella. Spillet er ikke en nyhed, blev introduceret til verden i 2005. Men efter at have, ligesom alle computerspil, og de professionelle, og selvfølgelig ulemper spil vundet anerkendelse betydeligt antal fans. Spil Corsairs III blev yderligere suppleret med et par spil, ikke meget forbedret version for bedre billedkvalitet og mere interessant historie.

Du har mulighed før spillet, hvis du ikke er en fan af det, surfe på internettet præsenterede Corsairs 3 videoer. Vær sikker på at omhyggeligt at læse gennem revisionen af ​​spillet. Derefter kan du gå videre til det websted, hvor du kan downloade Corsairs 3 og fortsæt til sørejser.

Bemærk, at den russiske kunne gøre en temmelig fascinerende historie af spillet Corsair 3..

Spil er dedikeret til marine liv i de caribiske pilgrimme, især de vigtigste havet skurke - pirater. Første niveauer i spillet kan synes at dig en lille smule kedeligt. Men dette er kun begyndelsen. Dette giver dig mulighed for at studere, stifte bekendtskab med gameplayet. Det hele begynder med en ransagning af skatten af ​​din far. Alle oplysninger vil lære fra en fremmed, som introducerede en anden af ​​din far.

Her er kun to hovedpersoner. Denne bror og søster

• Blaze;

• Beatrice.

Blaze - adoptivsøn, den berømte pirat - rejsende Nicholas Sharpe. Denne unge mand er villig, klog, fuld af list og styrke. Selvom begejstring for at finde skatte, han ikke stærkt udviklet på toppen.

Beatrice - livlig og ubekymrede pige, overtræder alle mulige love land og vand. Gode ​​kampe, altid med dig klinge, der ejer behændigt. Risikable, men hans hold vil ikke give lovovertrædelse.

Vælg din karakter for dig. De er begge under din kontrol, vil alle Corsairs 3 quests. Du vælger det land, på den side, som vil tage dig til England, Frankrig, Spanien, Holland og pirater. For alle de spil, kan du ændre retningen af ​​tilhængere, men kun bekymre hvornår. Main forfølge en hovedopgave i spillet - for at vinde den første ø i Caribien øhav og beslaglægge alle fire kolonier lande.

I Dogs 3 skibe har deres egen, individuelle, hver stridende side. Og har visse forskelle henholdsvis ledsager flag.

Grafikken er ikke på højeste niveau, men samlet billede præsenteres i ordentlig form, - lyse, smukke og dragende. Men soundtracket til en stor plan. Klart givet alle de mulige virkninger.

Der er ikke nogle computerspil om pirater. Men stadig værd at være opmærksom på dette tilfælde, da det blev udgivet ikke amerikanere. At du bare ikke har mødt, og ikke ligefrem spille.

Også, glem ikke at indsende spil Corsair III kammerater, der elsker at spille og ikke kun.

Skynd dig en hjemmeside, hvor du kan købe med det samme, eller rettere downloade spil Corsairs 3.

Held og lykke gameplay havet plads!

 

Corsairs III

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags