Crystal Eternity

Alternative navne: Kristall Vechnosti

Crystal evighed online - er et gratis MMORPG online browser spil, hvor begivenhederne udfolder sig i en verden, hvor der var en stor artefakt - Crystal Eternity skænket af de gamle guder. Men med århundreders civilisation, der lever i denne verden, gik i forfald på grund af magtbegær, grådighed og misundelse, og så guderne opdeles i flere fragmenter Crystal og spredt rundt om i verden ...
... Du er nødt til at vide, hvor disse fragmenter, og hvordan for at samle dem. Men før du passerer Crystal evighed online-registrering, vil du være på forsiden af ​​spillet vil blive inviteret til at prøve demoen kamp, ​​for at forstå dette, vil du er interesseret eller ej.

Så efter en retssag demo slagmarken, hvis du har besluttet, at du er værdig til, hvad de skal teste deres evner i online spillet Crystal evighed, indtast registreringen e-mail feltet og adgangskode. På denne dato Crystal evighed vil være forbi.
Dernæst vil du blive bedt om at vælge en af ​​to tilstande: Den Nordlige Alliance eller Empire of Sydlige øer, som engang var forenet og mindelig folk kalder sig selv - Empire of Light.

Når du har valgt din tilstand, du vælger din karakter klasse: det kan være en nybegynder eller rekruttere.
Crystal evighed online spil, din karakter tilbyder en række erhverv: Herbalist, Alchemist, Prospector, Juvelér, Inking, Fisherman, lægen og bøddel. Men husk på, at doktoren og Executioner gensidigt udelukkende (dvs. hvis du vælger erhvervet lægen, at han var den Executioner kan ikke være, og omvendt). Tak erhverv, kan din karakter hæve deres niveau af dygtighed.

Spil spillet online Crystal evighed, i kampene med fjenden, din karakter vil modtage Glory, som er ved at nå det krævede beløb vil automatisk blive ombyttet til Ranks. Disse Ranks give din karakter mulighed for at købe en speciel hær gemmer unikke genstande (udstyr).

I spil Crystal evighed online, din karakter har mulighed for at forbedre effektiviteten af ​​deres ejendele. Denne funktion kaldes - skarphed. Jeg foreslår yderligere at udforske mulighederne for denne funktion: så "skærpe" du kan pynte ethvert stykke udstyr, en undtagelse - krigsområder og bekæmpe rygsække. Slibning stiger med en vis mængde af en Varestatistik: Udholdenhed, Styrke, Smidighed, Intelligence, Will, Visdom, eller moral. Værdi, som for at forbedre ydeevnen afhænger af det objekt, der blev brugt til slibning. Hvilke særlige kendetegn skærpe, tilfældigt udvalgt fra de tilgængelige funktioner på ting.

Typer af elementer, der kan bruges til at lave en "skarphed": Klingen salve imprægnering Energi, Energi krystal filigran forstærkende, forstærkende rune symbol og Universal Energy forstærker.

Spil spillet online Crystal evighed, du kan pumpe din karakter gennem deltagelse i trivielle quests og deltage i jagten på monstre / dyr. Som en bonus, vil din helt få erfaring, omdømme point, samt penge og nyttige ting.

I dette spil, din karakter har mulighed for at spille et bryllup med hans udvalgte. Efter vielsen vil Wedding Venue Administrator, din helt, og hans forlovede kunne bruge bonus vielsesringe.

Play Crystal evighed kan forenes i klaner og deltage i massive kampe med monstre i særlige tilfælde, samt i de globale PvP-kampe.
Hvis du gør alt det sjove og du er klar til en fabelagtig eventyr, anmodet om at registrere på spillet Crystal evighed.
I Crystal evighed spiller vil være interessant for alle!

 

Spil Crystal evighed online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags