Left 4 Dead

Alternative navne: Left 4 Dead

Spil Left 4 Dead er et multiplayer computerspil. Dette spil er designet i stil med shooter og begivenheder, der finder sted i det i første person.

Grundlaget for actionspil er en kamp af overlevende mod horder af smittede personer.

Hent Left 4 Dead Can kun voksne spillere. For mindreårige brugere adgang til spillet er lukket.

Video Left 4 Dead kan findes på den officielle hjemmeside for spillet eller på youtube. I videoen afslører essensen af ​​spillet, er de tegn præsenteret og andre oplysninger om spillet.

Spillet Left 4 Dead pc, du kan spille i multiplayer mode og single player og co-op.

  1. Co-op mode. I denne tilstand, kommando repræsenterede afleveringer, er denne tilstand også chefen. Formålet med samarbejds-mode - at passere en af ​​kampagnens team af nogle få (4) spillere. Dit hold kan kæmpe fra én til fire personer. Spillere, der mangler i spillet, zamenivayutsya bots der er kontrolleret af computeren. Men i løbet af spillet kan du vedhæfte en menneskelig modstander. Hvis du har brug for til kortvarigt at stoppe spillet, er det ikke nødvendigt at forlade spillet eller bede andre spillere til at vente. Du kan overføre forvaltningen af ​​hans helt bot, uden frygt for, at hans plads vil være en anden. Desuden er kontrollen bestået bot automatisk, hvis du er inden for 25 sekunder står stille.
  2. Single mode. Det er den tilstand, hvor andre overlevende spillere styres af computeren. Bots (computer-afspillere) følge dig, skyde over de inficerede mennesker, gemme, hjælpe og helbrede andre spillere Survivors, men kan ikke åbne døren krisecentre, aktivere "panik begivenhed" og årsagen til Horde, og anvende en kasteteknik våben på grund af den strategiske bestande. Også kan de ikke bruge taktiske færdigheder. I virkeligheden er denne tilstand er en komplet prototype på et kooperativ med en forskel - det kan du kun spille en, vil ingen andre kunne slutte sig til dig. Efter døden af ​​din karakter spillet slutter. Bedst at starte med indførelsen af ​​Left 4 Dead fra denne ordning.

I spillet Left 4 Dead spille hovedpersonen, du vil. De tegn, selv er opdelt på de overlevende og inficerede. Ved Survivors omfatter:

1. William Overbeck er en gammel veteran fra Vietnam-krigen. Han er en erfaren soldat. På et tidspunkt tjente han i den amerikanske hær særligt.

2. Francis er en viljestærk og biker, som er fuldt dækket i tatoveringer. Han hader næsten alt.

3. Zoe er den mest attraktive pige i spillet. Hun er datter af en velhavende mand. Det kan tilgås på højeste niveau med et skydevåben.

4.. Luis er en junior systemanalytiker afdelingen. Denne karakter kommer til at gå på pension efter virussen opstod.

Infected - er mennesker, der har bukket under for virus.

I spil Left 4 Dead våben opdelt i flere typer:

  1. Methyl våben.
  2. skydevåben.

Hver karakter vælger den form for våben, han elsker mest.

 

Left 4 Dead

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags