Angels League 2

Alternative navne: Angels League 2

League of Angels Spil 2: tredimensionel skønhed.

Hvis du er beundrer af den første del af fantasyhistorien, vil spillet af Angels 2 glæde dig med nye forbedringer:

  • Tredimensionel grafik, utrolig dynamik og imponerende specialeffekter.
  • Mere end 50 tegn, hvor blandt de nye helte vil du helt sikkert møde gamle bekendtskaber.
  • Udvikling af en strategi og anvendelse af taktik er blevet endnu mere interessant takket være nye funktioner.
  • Flere flere fangehuller bebodd af drager, dæmoniske skabninger, giganter og andre monstre.
  • engle deltager i kampe, deres pumpning og evnen til at organisere deres egen liga.

Som du kan se, er det MMO-browserbaserede produkt med trinvise handlinger klar til nye udfordringer, venter på erfarne spillere, der skynder sig for at spille League of Angels 2-spil, forsøger at beskytte hvad der er tilbage af storheden af den tidligere verden.

Vas venter på en kollision med ondskab, men erfaring, magi, våben og vrede vil hjælpe med at besejre alle fjender og kæmpe med hovedchefen. Han er blevet endnu værre, større og stærkere, og kan kun besejres sammen.

igen krig.

Even blandt engle varer fred ikke evigt. De gamle uoverensstemmelser vendte tilbage igen, det gamle onde rebellede, underverdenens dæmoner blev vækket. Smukke engle: Athena, Moira og Fortune etablerede deres egne uafhængige kongeriger, Initiernes Union, Himmelens Citadel og Overtrædelsens Rige.

Ingen ved, hvornår freden kommer, men alle håber at leve til dette punkt. I mellemtiden er du nødt til at samle fragmenterne fra en gammel artefakt, men for dette har du brug for en ny engelske liga.

Det første vigtige skridt bliver League of Angels 2-registrering. Næste er et behageligt valg af din engel med unikke funktioner. Du kan gradvist udvikle dem, forbedre, introducere nye funktioner, honey de eksisterende. For at gøre dette skal du udføre opgaver, som har en gavnlig effekt på oplevelsen. Efterhånden bliver du så stærk, at du kan håndtere virkelig farlige modstandere.

Selv om hele denne engelske befolkning tilhører forskellige fraktioner, forhindrer det dem ikke i at blive med i ligaer for at opnå et bedre resultat. Sammen kan du udforske de fjerntliggende huler bebodd af skræmmende væsner, ødelægge dem og modtage en velfortjent belønning. Efter det femtende niveau vil mere prestigefyldte fangehuller med særligt værdifulde artefakter og skatte blive tilgængelige.

Kampe og udstyr.

Du vil spille League of Angels 2, der har mulighed for at besøge PVP Arena for at kollidere med modstanderen i en duel. Hvis du har lyst til indtryk og briller, arrangerer du massedistribution mellem grupper, og når du når det 20. niveau, får du ret til at oprette din egen orden og organisere masse grusomheder i fangehuller.

For at kunne fuldføre missioner har du brug for godt udstyr, som er opdelt i 4 typer:

  • Epic
  • Legendary
  • Unusual
  • Rare10006

Du kan forbedre det på en naturlig måde eller fremskynde processen ved at ty til hjælp fra spilvaluta.

Heltniveauet i iPlayer League of Angels 2 hjælper også med dekorationer, tilbehør og tøj, som er knyttet til nye vinger. Før du klæder helten i et andet kostume, skal du studere alle hans muligheder. Vær også opmærksom på, at outfitsne er opdelt i kvindelige og mandlige.

Når du kommer ind i en verden fuld af magi, kan du forvente nogen overraskelser, så er det underligt? Når du bliver en af ​​englene, vil du være meget tilgængelig, og det er vigtigt at lære dig at bruge den faldne gave korrekt. Din engel er stærk og i stand nok, men i guildet bliver han endnu mere magtfuld. Og hvis du vil forlade virksomheden, kan du altid gøre det.

 

Angels League 2

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags