Manhunt

Alternative navne: Manhunt

Spil Manhunt er usædvanligt kontroversielle computerspil. Dette spil er designet i den genre i den genre af stealth handling, handling, der forekommer i tredje person.

Computerspil Manhunt kan downloade kun voksne spillere. For mindreårige brugere adgang til spillet er lukket. Manhant spil du kan downloade på et andet websted, der giver en sådan mulighed. For eksempel, kan dette gøres på torrent.

Du har en enestående mulighed for at se den video game Manhunt. Dette kan gøres på spillets officielle hjemmeside eller på youtube. I videoen afslører grundlæggende oplysninger om spillet, er tegn repræsenteret våben og meget mere.

Pc Manhunt - er et unikt spil med utrolige tegn. Med nogle af dem, du kan møde i denne anmeldelse:

1. James Earl Cash er den vigtigste helten i spillet. Denne karakter blev dømt til døden ved injektion, men han blev "frelst". James alvorlig og dyster. Han bedst kan dræbe fjenden.

2. Lionel Starkweather \ direktør er den vigtigste antagonist af spillet. Han instrueret af profession. Bruges til at være meget berømt, og nu fjerne uanstændige film. Den overvåger hovedperson og informerer ham ved hjælp af særligt udstyr.

3. Ramirez er enøjet spansktalende. Han er leder af Dogs of War, samt assistent Starkweather. Han bruger brute force, tvinger banden til at adlyde ham. Hans våben - et haglgevær og en snigskytteriffel. Kontant dræber ham.

4.. Piggs er en af ​​cheferne i spillet. Han bor på loftet af direktøren. Han bærer huden og hovedet af en ung gris.

5.. Tramp - er et tegn, der er en almindelig klapvogn. I et af kapitlerne havde Kash at bruge det i nogle retning.

6. Journalisten er en journalist, der forsøger at løse sagen Starkweather. Cache skal tage hende til lejligheden, med henblik på at gøre det muligt at tage beviser for forbrydelser Starkweather.

7. Gary Sheyffer er politichef i Karser City. Denne karakter er underordnet Starkweather. Efter mordet på hans chef, blev han anklaget for korruption.

8. Leder af Cerberus Cerberus er den øverstbefalende i løbet af spillet, og sender hovedpersonen i forskellige steder også. Han blev dræbt af hovedpersonen.

9.. White Rabbit er en mand klædt i en kanin kostume. Denne karakter Starvezera håndlanger. Hans våben - et haglgevær. Blev dræbt af hovedpersonen.

Manhant spil, der er rige modstandere

1. Hætter er street bøller. De brugte brækjern, flagermus, stave.

2. Skins er en bande skinheads, der jagter for hovedpersonen.

3. Dogs of War er en gruppe af militære veteraner, såvel som professionelle dusørjægere.

4.. Skulls er en gruppe af satanister, der sætter masken og klæder med hætter.

5.. Babyer er mentalt retarderede fatties med tilbøjeligheder pædofile. De bærer masker marionet.

6. Voldsmænd er en flok psykopater, der lider af psykisk sygdom.

7. Politi Carcer City er Carcer City Police

 

Manhunt

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags