Marvel Avengers Alliance

Alternative navne: Marvel Avengers Alliance

Spil Marvel: Avengers Alliance - er et tur-baseret socialt spil, der blev nomineret. For Marvel: Avengers Alliance planlagte online-version til Android.

Da dette spil er en browser, det vigtigste at gøre det arbejde - den er tilsluttet til internettet. Bedst til nye spil - det er mere kraftfulde computere.

I Marvel: Avengers Alliance registrering giver dig ikke meget besvær. For at registrere, skal du gøre følgende:

1. Gå til hjemmeside dedikeret til dette spil.

2. Skrevet i den første celle af adressen på dine e-mail indbakker.

3. Indtast en stærk adgangskode ved hjælp af en kombination af bogstaver og tal.

4.. Skriv den måned, dag og fødselsår.

5.. Klik på knappen « Spielen ».

Når du trykker på knappen, vil det automatisk give deres samtykke til alle de regler, aftaler og andre online spil Marvel: Avengers Alliance.

Spil MAA vil gøre dig bekendt med alle sine særheder og helte.

Play Marvel: Avengers Alliance vil du, at kende alle seks klasser, som er oprettet i spillet:

1. Universalier - en neutral klasse. Det har styrker og svagheder i forhold til andre klasser. Kendte Vogne - er Angel, Beast, Mockingbird, Rogue, Punisher.

2. Blaster. De er stærkere Bruisers. Denne klasse har dødbringende slag og ignorerer forsvar Bruisers når du angriber dem. Men de er svagere orden. Berømte helte Blaster - denne Iron Man, Kabel, Human Torch, Storm, Dr. Strange, Phoenix, Havok, Ms Marvel, Scarlet Witch. De har normalt en høj status angreb.

3. Bruiser. Bruisers stærk over Scrapper, men svag i forhold til Blaster. Kendte figurer Bruiser - etoHalk, Juggernaut, Colossus, Thor, Hercules, She-Hulk, Valkyrie, Thundra, Wonder Man og X-23. De har som regel en høj beskyttelse og høj sundhed.

4.. Scrapper. De er stærkere Spies. Vise svaghed i kampen mod Bruisers. Kendte figurer Scrapper - er Deadpool, Wolverine, Daredevil, Luke Cage, Iron Fist, Spider-Woman, Seth, Ghost Rider, Magik, Quicksilver, Omega Sentinel, Shatterstar og Union Jack. De har normalt en høj status nøjagtighed.

5.. Spies. De får chancen for at være stærkere guild, men svagere Scrapper. Spies berømte helte - er Black Cat, Spider-Man, Black Widow, Invisible Woman, Kitty Pryde, Psylocke, Tigra, Wasp og Satan. De har som regel en høj nøjagtighed og evnen til at undvige.

6. Taktikker. Stærke taktik mod Blaster, men meget svagere end Spies. Berømte helte Taktik - er Hawkeye, Captain America, Mr. Fantastic, Black Panther, Cyclops, Black Knight, War Machine, Emma Frost, Fantomex, Hank Pym, Red Hulk, redning, Magneto og kvælerslange. Mange af dem har en afbalanceret tilstand.

I Marvel: Avengers Alliance vil spille dig på et splitsekund, fordi de fleste af de tegn, du kender fra den meget barndom, og de har længe været glad for dig.

Oplev en verden af ​​Marvel: Avengers Alliance Online med alle dens funktioner og eventyr!

 

Marvel Avengers Alliance online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags