Metal Gear Rising: Revengeance

Alternative navne: Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance spil, der kom ud 19. 02.. 2013 Og udgivelsen af ​​spillet på pc'en tog næsten et år til 09. 01.. 2014 når Steam. Ny Metal Gear spil, der blev udviklet af virksomheden Platinum Games, der er forfatter til en af ​​de bedste slashers i dag. Desuden blev det skabt i forbindelse med Kojima Productions. Som et resultat, får vi et computerspil, der ødelægger alle kendte kanonerne af slashers og indfører en ny flerstrenget kampsystem. Hvis du ønsker at læse online Metal Gear Rising: Revengeance gennemgang, er det ikke bare for at se visningen af ​​kritikere, at Metal Gear Rising: Revengeance - er ikke kun utroligt stejle handling i en fantastisk univers, men en efterfølger til ånden i alle de gemte spil måde og lange dialoger codec, samt velkendte figurer og antydninger af den oprindelige serie. Just Revengeance - er et spin-off, hvis du ikke er konkret - for eksempel, hvad det betyder at forgrene fra hovedhistorien med sin unikke stil.

Spilmekanik er bygget på to søjler. "Den første hval" - en historie linje og produktion ", den anden hval" - han slashers stil Bayonett. Hovedpersonen har den sædvanlige vifte af angreb og det, der kaldes Blade tilstand. Trykke på aftrækkeren, gamer tager hans karakter i denne tilstand, og umiddelbart omkring det sinker tid, og Raiden vises manøvrerum.

Sig mig, i enhver anden computer spil, kan du løbe frit på de lodrette vægge af gigantiske skyskrabere og farende lige på dig raketter, og selv skære fjender, helikoptere og gigantiske robotter i stykker? Efter alt, som et våben i spillet der kibermechi, katanas og alverdens blad. Bare Metal Gear Rising: Revengeance pc

Kan bruge et dusin våben. Ethvert skydevåben helten i vores spil ikke mærke.

Ud over de sædvanlige regime af angrebene har et sværd, som kan styres takket være strejker den højre pind. I denne tilstand for angreb er langt mere ødelæggende. Hvis du vobodnom tilstand med konti med fjender, vil du blive givet Points "zandatsu", som i japanske betyder "klippe og tage." Disse punkter er meget vigtige, da de giver for at inddrive ikke blot sundhed, men også omfanget af sværdet fri, fjerne væsker fra døde Cyborgs pigge. Ud over at Metal Gear Rising: Revengeance PC har dobbelt machete, der er forbundet med den type saks. Så kan de blive opkrævet, og de vil fjerne rustningen med store fjender. Der er også ganske sjældent, at gaming våben kaldet sai, som ligner en lille trefork dolk og i stand til at trække dig til fjenden, og derefter immobilisere fjenden elektrisk udladning. Desuden våben, som henviser til den sekundære, har en række combo angreb med et sæt af nyttige funktioner.

Hvis du endnu ikke har besluttet, hvorvidt du Metal Gear Rising: Revengeance download, så vi vil råde dig til at anmode om online Metal Gear Rising: Revengeance Video, se, at du vil være lettere at træffe en beslutning. I mange videoer vil du se boss kampe. Og Metal Gear Rising: Revengeance chefer også gjort utroligt kvalitativt ved Platinum Games. Hertil kommer, efter kampene med chefen Raiden får et nyt våben af ​​enorm ødelæggende kraft og utrolig hastighed, samt andre unikke features.

Besøg det officielle spilsite, downloade spillet og få glæde af det. Held og lykke!

 

Metal Gear Rising: Revengeance

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags