Might & Magic Duel of Champions

Alternative navne: Might & Magic Duel of Champions

Might & Magic Duel of Champions online spil - gratis browser spil kort, kræver brug af strategi. Du bliver transporteret til den spændende fantasiverden, hvor du kæmper med de spillere, som du selv, eller ansigt ud med kunstig intelligens. At have et sæt kort bestående af sådanne typer som enheder, events, figurer, magi og held, kan du gøre store ting. Nederlag vil hjælpe korrekte taktik, kampstyrker loyale arrangement, dygtige brug af magiske besværgelser og evnen til at skabe begivenheder, der vil være på hånden. Sandsynlig historie Might & Magic Duel of Champions online vil virke bekendt. Fordi projektselskabet Ubisoft Quebec skabt i de bedste traditioner i Internettets sjovt. Men tror ikke, at spillet Might & Magic Duel of Champions er plagiat overskydende emner. Det har mange funktioner, der kan tilfredsstille selv de mest krævende brugere.

Den første ting du har brug for at trænge ind i en ekstraordinær verden - det er Might & Magic Duel of Champions registrering. Når du opretter din konto vil være i stand til at downloade klienten. Det er værd at nævne, at du vil blive sendt en e-mail med en aktiveringsnøgle for tjenesten Uplay. Brug linket, vil du opdage adgang til virtuel virkelighed. Deltag i spillet Might & Magic Duel of Champions - processen er forholdsvis enkel. Omhyggeligt udfylde de krævede felter (brugernavn, e-mail-adresse, adgangskode, fødselsdato), og at kontrollere, bekræfte overholdelse af reglerne, kan du være sikker på, at administrationen straks sende ovennævnte skrivelse. Som for systemkrav, selvom dette emne ikke generer dig. DuelofChampions spil i denne forbindelse er ikke lunefuld og nyde gameplayet er meget muligt ved hjælp af de gennemsnitlige PC-indstillinger.

Så hvor skal man starte for første gang til den nye verden? Da du skal spille på den side af en af ​​de eksisterende fraktioner, i starten til at foretage et valg. Might & Magic Duel of Champions kan du spille som en del af bekendtgørelse af bekendtgørelsen, eller Inferno Necropolis. Afhænger fraktion forret sæt kort, som du besidder. Men det betyder ikke, at du ikke kan udvide den eksisterende vifte af kort. Over tid, vil du tjene penge (guld eller pakninger), som du kan bruge efter eget skøn. For eksempel, for erhvervelse af hele dæk eller individuelle sæt af kort. Hvis det ønskes vlazhivat real betyder, at ingen vil tage dig ret til det. Så hvis du ikke ønsker at bruge tid på ophobning af spillets valuta, købe nye kampenheder for rigtige penge.

Hvordan ske slagsmål? Handlingen foregår på banen, opdelt i 16 positioner for kort. Du er foring op i rækken af ​​tropper, idet der tages hensyn til, at forskellige enheder udføre deres funktioner. Bueskytter, engle, zombier, Griffins, Hellhounds, paladins, dæmoner, skeletter skabt angreb. Bag soldaterne er hovedpersonen. Hvis du reducere levetiden bar fjenden helt til nul, vil det fortsat være forsvarsløse. Du bør gøre alt for at nå dette mål. Men glem ikke her, at drømme og din modstander så hurtigt som muligt at komme til dig. Om resultatet af en kamp, ​​ikke kun påvirker anvendelsen af ​​kort enheder. Hvad sker der kan dramatisk ændre sig, hvis i kurset er kort fortune begivenheder eller magi. Påfører magi, som han ikke forventer, samt bidrage til at øge din styrke kæmpere eller helbredelse, hvis det er nødvendigt, kan den berørte enhed. Og for at spille kortene i lykke og begivenheder, skal du bløder helten figur kaldet "skæbne". Med hjælp fra Fortune kort får du mulighed for at skabe et miljø, der ikke er særlig vil sætte pris på modstanderen. Ja, i dette tilfælde, kan du ændre, hvad der sker i deres favør. Nå, Eventkort tillade eller tage to nye kort fra bunken, eller passerer unødvendigt at forsøge at tegne et godt kort. Dette er især relevant i kritiske situationer, når det begynder at synes, at du ikke har noget at gemme.

I parameter "skæbne" og karakter er udstyret med forskellige egenskaber: styrke, magi og sundhed. Pas godt på deres stigning, for at opdage nye muligheder. Du er også nødt til at overveje, at alle kort forbruge energi. Så vi er nødt til at overvåge strømmen, og det tager sig af akkumulering. Generelt kan spille & Magic Duel of Champions skal meget nøje. Efter alt, kunne en forkert bevægelse kaste dig i afgrunden, og de rigtige beslutninger tættere kollaps hadede rival.

Naturligvis din plads i verden ranking system er således en indikator for succes. Så alle her forsøger at genvinde deres plads i solen. Selvfølgelig afhænger meget held, men hårdt arbejde kan gøre underværker! Ja, hvad er pointen at argumentere længe? Start med at spille spillet Might & Magic Duel of Champions lige nu og vise alle, hvad de er i stand! Held og lykke!

 

Might & Magic Duel of Champions online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags