Mortal Kombat X - Mortal Kombat 10

Alternative navne: Mortal Kombat x

Mortal Kombat X: dødbringende kamp.

I april, nemlig den 14. marts 2015 blev en anden serie af det legendariske kampspil af Studios NetherRealm-studiet - Mortal Kombat X udgivet. Der var samtidig udgang på forskellige platforme: Microsoft Windows, samt One Xbox og PlayStation 4. Mange fans har allerede formået at downloade Mortal Kombat X for at fortsætte med de gamle kendte tegn og nye til at lave en anden historie.

Du vil mødes igen med Sub-Zero og Scorpio. Jorden er endnu ikke blevet genoprettet fra den sidste invasion af Shao Kahn, da det nye angreb af de nedre verdens frygtelige skabninger begyndte under ledelse af Shadow Brotherhood. Cage skiftede sit skuespil til et specielt holdhold og sammen med en blind samurai med Kenshis ekstrasensory talenter samt Sonya Blade som hovedrollen, og operationsholdet gik til portalen, der tjente som indgangen til Raidens tempel for at finde kilden til Jordens styrke - Denne ene.

Men Sub-Zero, der igen blev en mand, og Scorpio angriber holdet. SWAT dør, helikopter nedbrud. På trods af dette var helterne heldige nok til at overleve og komme til portalen. En gang i templet konfronterer Raiden og Fujin nekromancer Kuang Chi, den ældste afsatte Gud Shinnok og demonernes hær med zombier, som tidligere Jordens Forsvarere er blevet. Handler harmonisk, lykkedes Cage og Raiden at fange Shinnoks egen amulet, men de eliminerede kun en del af den nyeste trussel - Quan Chi forblev fri.

Kotal Kahn er den nye herre i den ydre verden, med hvem Jorden har indgået en aftale om neutralitet, og fortsætter med at kæmpe med den lavere verden og oprørerne af Milina. Hvordan hændelser udvikler sig yderligere, vil spillerne lære, om du downloader Mortal Kombat X.

Personals og realiteter i verden Mortal Kombat.

Med de førende figurer - Skorpilna og Sub-Zero, ville spillet være helt anderledes. Men mødet med friske ansigter er også interessant, og forfatterne har introduceret nye interessante og usædvanlige tegn:

  • Di tyv - insekt kvinde
  • Usædvanligt par - Torr (kæmpe i en maske) og Ferrat (dværg)
  • Cage Cassie - datter af Blade Sonya og Cage Johnny
  • Kotal Kahn - har ekstern lighed med aztekernes krigsgud og beskrives som den nyudråbte kejser for den ydre verden.

27 Februar, de, der fulgte nyhederne, kunne se i videoen af ​​nye helte sammen med landene, for eksempel Jacqueline Briggs, Kun Jin, Takahashi, Sindel, Milin, Rein, Herron Black og andre. I marts optrådte Sonya Blade, Kenshi, Cage Johnny og Jax på billedet af en zombie i skærmbillederne. Og i 2016 forventes udseendet af nye ansigter: Bo Rai Cho, Læderflade, Three-Borg og Xenomorph. De er allerede annonceret i den anden Kombat Pack.

Fightings i Mortal Kombat X på pc'er udvikles i henhold til kampspilsgenren, men udviklerne har fortyndet dem med nye tilføjelser. Grunden er blevet mere original, og krigerne kan interagere med situationen og omdanne de omgivende genstande til våben. De er også udstyret med tre muligheder for at udføre en duel, der er udstyret med en kombination af unikke teknikker. Skorpionen har for eksempel stilen Ninjutsu, hvor den er styret med to sværd: Hellfire-brandteknikker og Helvede - der forårsager indbyggerne i den anden verden for at hjælpe ham i kamp.

Installationsegenskaber.

Mortal Kombat X kan købes i forskellige versioner fra standard til eksklusiv. Hver har sit eget sæt af tegn og spilzoner, hvilket medfører en anden pris. Spillet er oversat til hovedsprogene, herunder russisk, og for at Mortal Kombat 10 skal starte og ikke sænke, er den nødvendige CT:

  • OS: 64-bit til Windows Vista / 8/8. 1
  • Gratis plads: 36 GB
  • ОП: 3 ГБ
  • Processor: Intel Core i5-750 2. 67 GHz eller AMD Phenom II X4 965 3. 4 GHz
  • Videokort: 512 MB med DX11-understøttelse (NVIDIA GeForce GTX 460 eller AMD Radeon HD 5850)
 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags