Heaven

Alternative navne: Nebesa

Heaven online - er et multiplayer spil i fantasy stil uden månedlige gebyr, som kombinerer genrer af rollespil, logiske spil og strategi.

At spille spillet Heaven online, skal du bruge en højhastigheds internetforbindelse og Adobe Flash Player installeret den nyeste version. Downloades til din computer og installere ekstra software - ikke påkrævet.

Deltag i spillet Himlen er ikke nødvendig - du kan logge ind med din konto på sociale netværkssider som YouTube, VKontakte, Facebook og Mail. ru. Hvis du beslutter at gå denne vej, så tjek Himlen beder dig om at få adgang til dine data og derefter beder dig om at vælge din karakter og den fraktion, som han vil spille. I sociale netværk, vil du finde stor opbakning - specialiserede samfund, hvor du kan finde alle svarene på spørgsmål om spillet. Hvis du beslutter dig for at registrere, skal du gå gennem den normale procedure

- Indtast adressen på den elektroniske postkasse

- Password

- Kode fra billedet

- Enig med vilkårene i denne aftale.

Yderligere instruktioner vil blive sendt til din e-mail. Log ind, så er der en indgang til spillet, vil være på den adresse og e-mail-adresse og adgangskode. Himlen online registrering er færdig, og du kan fordybe dig i den vidunderlige verden af ​​flyvende øer.

Online Game Heaven fokuserer på konfrontation mellem de seks kulter, opdelt i to modsatrettede fraktioner. Hver fraktion har sine egne fordele og ulemper, samt dens protektor og specielle særkende. Heaven online spil tilbyder dig at vælge, hvordan din karakter vil være, og hvad er de vigtigste karakteristika ved det vil have

- Cult of the Virgin er berømt for sine helbredende evner, skønhed og besiddelse af specielle opskrifter, et tegn på dyrkelsen af ​​Jomfru er en hvid fjer,

- Til ultra Festival - de mest muntre kult fans der elsker at feste svælger, deres kendemærke - rose,

- Til ultra Defender (- tilmeld snerrende løvehoved) - det går for retfærdighed, de hader stridigheder;

- Cult of Sorrow (tamburin), og vide, at alt i denne verden er forbigående, og kun smerte og lidelse for evigt,

- Cult Skræmmende , hvis adelsmærke er edderkoppen, trofast tjener hans mæcen, begå massakrer og slående terror i alle andre;

- Cult Destroyer (dødningehoved) er skyldig i splid, fjendtlighed, og brændende had.

Når du begynder at spille spillet online Himlen, vil du blive Guardian sin egen ø, hvor du bliver nødt til at bygge en bygning: træ, grotte, skole tryllekunstnere, arena, butik. Jo højere niveau af dine bygninger, jo flere funktioner, du vil være tilgængelige. Selvfølgelig niveauet af bygninger afhænger også af din plan.

For at spille i Himlen, vil du nødt til at kæmpe kampe med ministrene fra andre religioner, og dermed opnå erfaring. Af erfaring, det afhænger af, hvor hurtigt din karakter vil flytte til et andet niveau. Hver kamp - en lille separat puslespil, hvor du bliver nødt til at bygge en kæde af tre sten. Hver sten bærer sin funktion, og du er nødt til at bryde dit hoved over, hvilken strategi der vil være mest fordelagtig i en bestemt sag. For at spille i himlen, vil du ikke kun meningsløse nok til at trykke på knappen strejke under kamp, ​​nej, du bliver nødt til at bruge deres logik færdigheder.

Heaven online spil sammenligner positivt med lignende browser (dem, der ikke kræver hente ekstra software) spil til sin unikke, lyse og farverige grafik, der minder om gamle indiske malerier eller malerier Vallejo. Under alle omstændigheder vil dette spil ikke lade dig kede sig.

 

Himlen online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags