Nemexia Evolution

Alternative navne: Nemexia online

Nemexia Online - browser-baseret multiplayer online spil, hvor spilleren vil kontrollere hele planet! Opførelsen af ​​et strategisk vigtige bygninger, opførelse af den mægtige og uovervindelige rum flåde - alle er dine prioriteter i spillet. Alle planeter, hvilket åbner op dit online spil Nemexia ligger meget tæt på stjernerne, ligesom i vores solsystem. Påvirker et omfattende udvalg af forskellige bygninger, forbedringer og militært udstyr.

Deltag i spillet Nemexia, ved den måde, er enkel og ligetil, selv for en nybegynder. I Nemexia registreringen tager kun et par minutter. Bare fire områder af oplysninger om dig og kontoaktivering din via e-mail og online spil Nemexia vises, før du i al sin herlighed Sway.

Udviklerne har betalt en masse tid denne komponent, tilsyneladende at tro, at dette er den vigtigste ved at holde interesse i spillet.
Overraskende, når du begynder at spille spillet Nemexia online spil grænseflade, som du ser først og fremmest, der venter dig i en futuristisk stil i almindelighed, let at bruge og en fryd for øjet på sin ekstraordinære.

Bygninger og skibe i spillet meget pænt gjort og watch razrostayuschimisya megakonglomeratami meget rart, præcis som at se at se, hvordan rumskibe rejse gennem rummet omkring dit hjem planet. Men over af et himmellegeme, der er givet til dig, gjorde kunstnerne af spillet for en eller anden grund ikke tilslutte væk og danne deres egne indtryk af det efterlader tvetydig.

Oprindeligt tillader vi osvoitya og spille spillet online Nemexia gennem quests, vi klart forklare funktioner i gameplay. Af den måde, Nemeksiya modsætning til mange andre spil ikke forårsage afsky og uvillighed til at spille den indledende fase, men tværtimod - fra det første øjeblik, du begyndte at spille spil online Nemexia, c første opgaver du føler nogen i denne interessante og originale univers og i din sjæl mere og mere lys glimt interesse: "Hvad vil der ske? "- Og så skal du spørge dig selv.

I Nemexia, som i mange andre fantastiske spil, kampen er om ressourcer. Tilsyneladende, problemet med deres kollichestva ophidser mange udviklere inden for computerspil. :) Nu, før alle os, der begyndte at spille Nemexia akut behov for tre typer af ressourcer: metaller, mineraler og gas. Som sædvanlig i dagens verden, har alle de ressourcer kommer til en ende, og så sælge dem til sindet, nøjagtigt som ikke at gå for vidt, krampagtig organisere deres bytte. Ressourcer er de elementer, der er nødvendige til opførelse af bygninger, flåde og diverse forbedringer i spillet.

Krigsskibe er nødvendigt ikke blot at forsvare sig mod angriberne, men også at angribe fjenden planeten Nemeksii. Selvfølgelig, hvis målet ikke er ødelæggelsen af ​​antagonisten, den dominans over sine ressourcer for sikker.
Alternativt produkter opretholde planeten virker energi - en anden type af høsten i spillet Nemexia. Dens niveau fastholdes takket være installation kilde på din planet modtager energi stjerne, for at sige det enkelt - solpaneler.

Efter registrering i Nemeksii, kan spilleren vælge en af ​​tre løb, som han gerne vil deltage. Hver af de forskellige racer, både eksterne og teknologisk og dette valg afhænger af vægten i udvikling af din egen planet.

Galaxy Nemexia spille hvor du bragte, ser godt ud, og deres belægning er altid sådan, at du starter spillet, skal du på sig selv nær så dygtige allierede og interessante fjender af forskellige udviklingstrin. Så det vil ikke være kede - det er helt sikkert.

Har du nogensinde drømt om at rejse til en øde ø? Tage op! Til din rådighed - en enorm planet! Og alle på denne planet kun i dine hænder takket være browser spil Nemexia!

 

Spil Nemexia Evolution online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags