NosTale

Alternative navne: NosTeyl

Unforgettable Adventures giver sine spillere NosTeyl spil, der giver dig mulighed for at foretage en rejse gennem den magiske verden af ​​anime. Her finder du uventede drejninger, interessante karakterer og spændende kampe med modstandere. Er fantasy spil NosTale tillader en meget individuel tilgang til valget af din egen karakter, fra hvis ansigt, og du kan gå fra den enkleste til den rejsende storslåede tryllekunstner eller en modig kriger. Spilleren selv giver sin helt de kompetencer og kvaliteter, der ønsker at se det. Dette giver tegn til at være unik. Men det unikke i billeder - det er ikke den eneste gode nyhed for dem, der kommer til at opleve verden NosTeyl.

En anden god kendsgerning: i kamp og din helt rejser vil ikke nødvendigvis ensom. Efter NosTale online spil gør sine spillere en vidunderlig tilbud - at gøre en ven og assistent, som vil være nyttige i enhver situation. Betragtes som en sådan fremgangsmåde de rigueur til spil skabere. At tæmme dyret selv, vi bare brug for det - besejre uhyret. De, der har dette problem i kraft, kan ikke overleve på. Tamed væsen behøver ikke at bringe for meget - det er, taknemmelig, selvfølgelig vil du komme løbende efter at have besejret monstret og blive din ven og kammerat i alle kampe og rejse.

NosTale online registrering er meget enkel og sker i tre trin. For at blive en af ​​de spillere i deres respektive områder nødt til at angive et brugernavn, som er det navn, der vil leve dit virtuelle karakter. Næste - oprette en adgangskode og glem ikke at inkludere din e-mail-adresse. For at registrere også nødt til at downloade og installere spillet klienten. Simpelthen nødt til at følge anvisningerne, der giver spillet, og du vil lykkes! Først i det spil, du vil blive en almindelig fremmed. Dette er det første niveau, niveauet af begyndere. Men snart efter du begynder at spille online spil NosTale, er du kommet nye muligheder. Først, kan fra den fremmede nemt finde dig selv i sværdkæmper. Nå, ikke så let, selvfølgelig, fordi hvis det var så let, ville det være absolut ingen grund til at belaste, er det ikke? Opsamling for sig selv nye og nye magiske færdigheder, kan du også få fat i stævnen i sit arsenal, og derfor bliver en bueskytte. Endelig, hvis du virkelig virkelig trylle jagt, tak - du vej til tryllekunstnere. Alt dette for nybegyndere hiker vil kun være muligt, når det når level 15. Det har tre primære erhverv, der kan mestre NosTeyl karakter. Master sværd, bue eller trylledrikke - det er et valg, der passer til din smag. Om dem kan vi tale nærmere.

Sværdkæmper kan kæmpe med flere. Han, selvfølgelig, kæmper en kamp både nær og fjern. Dygtigt svingede sit våben, han har magt af de fire elementer. Det er meget svært at gøre ondt, og helt sikkert - at dræbe, fordi den pålagde Chamber sikkerhed og zhiznesohranyaemostti.

Den modvægt sådan en kriger kun kan sætte en anden - bueskytte. Denne enhed er hurtig, det fanger opmærksomhed af alle. Hans apt pile ramte fjenden i nærkamp og varierede bekæmpe, og bag ham hele naturen, har han ingen mulighed for energi. Måske er det, der giver ham en unik mulighed for at forgifte fjenden midt i slaget. Han gør det med magi.

Men selv mere kraftfulde trylleformularer og links til de kræfter i naturen har en tryllekunstner. Så nogen der, som han næsten ikke brug for et våben. Efter alt, er han godt bevæbnet med trylleformularer, magiske ritualer og andre magiske udstyr.

I NosTale kan lege og kollektivt. For eksempel, for at opfylde en venlig selskab i 5-15 spillere og organiseret til at gå på et monster. En sådan metode til at dræbe uønskede fantastiske mammut kaldes raid.

Bekæmpelse på flere måder. Du kan oprette en åben kamp. Derefter kæmpe og være i stand til at anvende deres superabilities enhver troldmand, bueskytte, sværdkæmper eller nybegynder, bare kom ind i spillet. Og du kan arrangere en kamp "til". Denne kamp vil blive betragtet som lukket og deltage i det, ikke alle kan. Her kæmper kun visse spillere. Opret et sådant blodbad overalt i spillet kan være med en speciel drik. I spillet vil du finde en masse hemmeligheder og nuancer. Men at lære om dem, kan kun forsøge at spille en rolle i det.

 

NosTale online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags