Odin Quest

Alternative navne: Odin Quest

Odin Quest online - gratis browser er et fantastisk rollespil, hvis indhold afspejler historier om skandinaviske myter. Projektet er ejet af Youjoy. Skaberne har gjort alt for at gøre dig tilfreds. Planlæg spillet på højeste niveau, gameplayet er rig og velafbalanceret, lyse verden af ​​detaljerede og mindeværdig. Indtryk af spillet er virkelig lang, det er ikke hver dag, man får mulighed for at besøge sådan et fascinerende verden, der var tidligere kun til guderne. Men nu er almindelige mennesker føre deres krig her, som før guderne gjorde det. Men selv om folk føler og blive sande mestre Her har guderne forbeholdt sig ret til at kontrollere begivenhederne på de steder, hvor du er, og vil blive Odin Quest spille. Du vil have enorme konkurrence, farlige rejser, hårde kampe og masse quest opgaver om forskellige emner.

For at fordybe sig i malstrøm af spændende eventyr, du har brug for Odin Quest registrering. For at oprette en konto, du fortælle oplysninger såsom brugernavn, email, password (gentag). Desuden bør du være opmærksom på, at registreringen i spillet Odin Quest forudsætter accept af reglerne og et flueben på det rigtige sted værd automatisk.

Rart at Odin Quest online spil adskiller relativt beskedne systemkrav. Ved tilstedeværelse af en moderne browser og internetforbindelse, kan du nyde den gameplay, selvom din pc ikke har høje indstillinger.

Før du begynder at spille Odin Quest , skal du bestemme, hvilken side du vil kæmpe. Evige tema om godt og ondt, og rørte det virtuelle univers. Her kan du tage enten en lys eller mørk side. Så har du brug for at vælge den mest hensigtsmæssige klasse fra følgende liste: jæger, morder, troldmand, kriger, præst. I rollen som en lovlig beboer, kan du opleve alle de begivenheder, som var forberedt script.

Hvis du er modig nok, gå på skattejagt i dyb bølget sletten. Dette er stedet, hvor du gemmer den umådelige rigdomme, der er beskyttet af guderne selv. Fra tid til anden sende alliancer krigere, der meldte sig til at videregive dette vanskelige test. Risikoen er naturligvis stor, men helt berettiget. Med lidt held foran din alliance har nye perspektiver. Spændende eventyr og vil deltage i kampen om ejerskabet af byen Medegeyt. Synet af masse kværn vil forbløffe selv den mest sofistikerede. Efter alt, chancen for at blive chatelaine Medagate, komme ind i byens centrum og tage i besiddelse af statuen ingen ønsker sig frivilligt til at gå glip af. Derfor er hver deltager er villig til at kæmpe til det sidste, og i en kamp kan undertiden konvergere hundredvis af helte. Tja, hvis det virker lidt gys dig direkte ind i arenaen. Bare være klar over, at dette er et sted, hvor guderne havde konkurreret, og den menige mand ikke bør blande sig her, hvis det ikke er fuldt ud tillid til deres evner. Sammentrækninger er ikke komisk, alle værdige modstandere og bare ikke har til hensigt at give op på din nåde. Så selv bestemme, hvad de skal gøre, fordi denne konkurrence er ikke for sarte sjæle.

Spil Odin Quest adskiller rummelige steder. Og er tilgængelig for alle forskningsområder. Bonus er evnen til at bruge mounts. Pet er nyttige, ikke kun som et middel til transport, men også bidrage til at overleve i kamp. Plus meget sjovt sammen! Come on! Tårnhøje, dungeons, havbunden tillader fuldt slukke tørst efter eventyr. Desuden vil du ikke vandre planløst gennem den magiske verden. På vejen er der et stort antal arbejdspladser, hvis opfyldelse bringer sin belønning i form af nyttige elementer eller våben. En type sikkerhedsudstyr hjælper med at overleve i kritiske situationer, hvoraf der er kendt er fuld.

Du vil være i stand til at gøre deres egne erfaringer, hvor vanedannende det er interessant besættelse, så snart du begynder at spille spillet Odin Quest . Du ser ville forvente et frit øjeblik at være på computeren. Spil sjovt, lad din spiritus vil altid være på højeste niveau!

 

Odin Quest online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags