Oloko

Alternative navne: Oloko

Oloko online - sjove, farverige, oplevelsesrig multiplayer strategi spil, der bringer brugerne til en sjov fantasy verden, hvor du kan gøre enhver tåbelighed. Den valgte i starten af ​​dyrets billede, vil du være fuld vært dig i en udpeget område. Din opgave - at bygge deres egen besiddelse, forkæle dig selv med dine yndlings ting og bare leve lykkeligt. Oloka spil udelukker enhver kedelig frames adfærd. Her vil du gøre de ting, som før, og aldrig drømt om. Ønsker du at stege tyggegummi - det er meget muligt. Jeg ønskede at lave hamburgere ildelugtende - ja, så hvem forbyder? Tog det ind i hovedet for at bage en kage fniser - go for it! Eller måske du har besluttet, at det er tid til at begynde at dyrke afgrøder af nyttige planter, godt, mindst, og bananer - hurtigt komme ned til erhvervslivet og snart vil være i stand til at sætte deres varer til salg. Også, hvad du agter at gøre behagelige ting, vil du være i stand til at kommunikere med deres nyfundne venner. I Oloko Online er veludviklet social komponent, og du er forpligtet til at møde mennesker, der er tæt på dig i ånden. Desuden er den enkelte spiller er til rådighed til at deltage i gruppen til at løse deres problemer sammen med sine kammerater. Du vil nyde en masse problemer - ikke spilder megen tid at spilde!

For at blive en hjemmehørende i den utrolige verden, skal du registrere Oloko. Opret en konto er så enkelt, at du gennemfører denne procedure på blot et par minutter. Trin gennem følgende trin: vælge den ønskede ordet, skal du indtaste brugernavn, skal du oprette en adgangskode, give din email-adresse og indtaste den i sdeduet linje. Endelig accepterer brugeraftale, tikkende. Abonner på nyheder leveres som standard. Nu kan du spille Oloko direkte i din browser. Installationen er påkrævet. Bonus er beskedenhed og systemkravene af spillet - de virkelig minimal. Dette betyder, at gameplayet vil være i stand til at nyde alle.

Før du gratis, interaktiv Oloko spil, som børn lege uden problemer og som ofte afhængige voksne. Tro det, og du vil finde en masse fordele af projektet fra de første minutter af gameplay. Hvad vil det tegn? Først skal du have et slot, og det skal udvikle sig. Har du har en fremragende chance for at opbygge alt på din egen måde. For det andet vil det være nyttigt at gården. Der er mange arter af dyr, der er til rådighed til at indeholde. Og alligevel skal du sår den ledige jord og vente på høsten af ​​nytteplanter. For det tredje, det hjælper til at etablere handelsforbindelser. Dette vil have kontakt med andre spillere. For det fjerde skal mastering erhverv. Uanset om du arbejder tiltrækker landmand bager eller kok, indsats på at mestre de færdigheder af erhvervet, har du stadig nødt til at bruge. Som de siger, uden besvær, ikke trække fisk ud af dammen. Start Oloko spille uerfarne nybegynder gradvist vil du erobre niveau efter niveau og blive mere selvsikker. Af den måde, og rigere, også. Efter overgangen til over det tidligere flyttet til venstrefløjen skulle hente nogle priser, som utvivlsomt simpelthen ikke, men kan glæde sig. Fik du har tid til at tænke, der bekymrer for meget, og for eksempel, vil små børn lære det grundlæggende gameplay. Men det bør ikke bekymre dig. Overalt på gaming steder er mange NPC'ere , der er villige til at fortælle, hvad de skal gøre for at hjælpe i en vanskelig situation, kanaliseres. Selv børn på 6 år forstå, hvad der er hvad!

Forbered en uforglemmelig rejse, svimlende eventyr og bare et fantastisk udvalg af troldmandsverdenen vil behage dig hvert minut. Du vil aldrig fortryde at vælge denne sjov! Vi kan kun ønske dig held og lykke!

 

Oloko online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags