Overlord fellesskap af ondt

Alternative navne: Overlord fellesskap af ondt

Game Overlord Fellowship of Evil: onde afkast.

10.000.020. 10. 2015 forlod spillet Overlord fellesship of Evil i genren af ​​rollespil blockbuster, bliver en forlængelse af de tidligere dele. Udvikler Codemasters sagde, at denne form for eksperiment for at vende tilbage til den klassiske oprindelse af spilteknologi.

Gamers se situationen ovenfra og ikke åbne for gennemgang af et bredere indsatsområde. Du kan placere en enkelt kampagne eller samarbejde med fire venner for at bestå en fælles. Udvikle grundlæggende legetøj til de mest populære platforme:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4

Mnogie, som formåede Overlord Society of Evil download og prøvede det, udtalt forskellige meninger, og ikke alle var tilfredse. Under hensyntagen til kravet lover forfatterne senere at udgive en opdateret version, som vil blive rettet den forkerte tid.

Din rolle er utvetydig sandt ondt!

Hvis du er vant til at vælge mellem rustning og glitrende i ridderne og deres modstandere Knights også, men ikke så strålende, besluttede udviklerne af denne sjov alt for dig og efterlod kun at kontrollere ondskabets kræfter. Og det vil ikke blande, det er et glimt af de tynde gremliner med grådige øjne. At disse skønheder og du skal klare, hvis du downloader Overlord fellesship of Evil.

I den foregående del har gremlins (minions) mistet deres mester Dark Lord, og genoplive den mangler færdigheder. De har længe lider mobning, ser bøndernes lykkelige ansigter, grønne enge og duftende blomster fladrende af sommerfugle. Længe som blasfemi kan ikke tolerere den mørke sjæl, og stamme gremlinerne gik ind i hulen, han fandt en bog med gamle magi, der kaldte de fire tjenere i mørket.

Risen dæmoner er ubehageligt arbejde ødelægger mennesket har skabt for at skabe kaos verden for at indgyde terror i menneskers sjæle. Først efter alle forberedelserne kan du igen forsøge at genoplive den mørke herre, men i øjeblikket velkommen fire monstre:

 • Vsesilnaya necromancer engang fejlagtigt holdt ritual og det blev blæst i stykker, men nu er det tilbage i erhvervslivet;
 • Ustrashayuschy stærk kriger i sin tid har ikke formået at angribe stentrollene og døde, men er nu tilbage;
 • Zlobny dværg blev dræbt af et medlem af det onde Broderskab;
 • Temny elve blev slået dværg sin mest ufattelige fjende.

assigneret til hver karakter sin egen rolle i den nye historie af Overlord fellesship of Evil på pc'en. De angriber i et frontalangreb, opererer fra en afstand, bruger magi og svækker fjender. At de blev stærkere, vi har brug for at udvikle deres færdigheder ved at sende en kamp, ​​der vil være nok. Snart vil det være muligt at supplere deres talenter med yderligere færdigheder til at udstyre forskellige våben og udstyr.

Sammenlignet med de tidligere Overlord FOE dele ser vi forskelle i principperne om militær handling tidligere vægt på masse zavarushku nu har helte fået deres egne gremlins mignon med et personligt sæt kvaliteter, der også kan pumpe.

left og sort humor, der så imponerede spillerne og bevæbnet dem sammen med våbenet, kan du gå til landsbyen for at deltage i plyndring, ødelæggelse af folks hjem, ødelæggelse af husdyr og slaveri af folket. Lad nogen og tro på, at Project Overlord er lidt rustik, i ondskabens dynamik, og han nægtede ikke.

Minimum systemkrav

 • OS: 64 bit / Windows 7 (og op)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i3-serien / AMD FX-serien (bedre)
 • Video: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (bedre)
 • Mesto diskplads: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Overlord fellesskap af ondt

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags