Panzar

Alternative navne: Panzar

Spil Panzar - vanedannende MMORPG online spil med en stor kampsystem og rollespil komponent. Dukkede op i denne originale action takket være virksomhedens netværk neta Panzar Studio. Udviklerne har gjort alt for at præsentere brugerne et projekt, hvor både de bedste traditioner respekteres af Internet spil, og der er plads til nye emner helt spændende opmærksomheden hos dem, der er begyndt at spille Panzar. Hvis du kan lide et svimlende eventyr, evnen til at udføre bedrifter i arenaerne, farlig rejse gennem en række forskellige steder - Panzar online til din smag!

For at blive en hjemmehørende i den utroligt smukke verden, du har brug Panzar registrering. For at gøre dette, skal du udfylde et par felter af særlig formular. Give oplysninger såsom din e-mail-adresse og adgangskode. Derefter omskrive koden fra billedet og skrive i den ønskede linje promo kode. Klik derefter på "Finish". Husk, at registreringen Panzar spil i sig selv er et bevis på, at du accepterer Brugsbetingelser. Ved at oprette en konto, kan du nemt downloade klienten. Naturligvis forudsat, at computeren opfylder dette minimum konfiguration:

- Operativsystem Windows XP / Vista / Seven,

- Processor Inter Core 2Duo, 2.. 4. GHz

- Card Nvidia GeForce 8800/Radeon HD3870 512 MB

- 2GB RAM,

- Ledig plads på harddisken 4GB.

Stepping på den fantastiske land, skal du vælge en race og klasse, der bedst matcher din personlighed. Der er fire løb og otte af de tilsvarende klasser. Til orker er Berserkers og kampvogne til mennesker - Paladins og inkvisitorer, til dværge - udstyr og ingeniører, og elverne - magikere og troldmænd. Hver figur i spillet har deres egne unikke evner. På slagmarken, hver spiller en rolle. Men der er grundlæggende egenskaber, der er udstyret med alle tegn i en større eller mindre grad. Denne sundhed, dygtighed, angreb hastighed, mana, energi, power enhed og andre. Mellem veerne, vil du blive engageret pumpe deres færdigheder og forbedre effektiviteten af ​​rustning og våben.

Med hensyn til elementer, der kan bruges i spillet, den vigtigste rolle, selvfølgelig, spiller et våben. Den er opdelt i nær og fjern. Desuden er den enkelte klasse har evnen til at bruge bestemte våben. Armor utvivlsomt er også en af ​​de vigtigste elementer, som skal passe samtidig med at forberede sig til kamp. For at gøre dette, kan du besøge smeden butik eller butik. Mere Panzar spil giver mulighed for at nyde en række potions, amuletter, runer og endda ornamenter.

Spillet er indstillet på rummelige steder. Night Infernal landmænd Bay snemænd, tåget scene, fangere meteoritter Citadel alkymister Orc Shed, Fæstning Cannibals Quarry nisser tempel orker Arena krigsherrer og Belejringen af ​​Fort sump - det er de steder, der har til at gå til alle, der tog play spil Panzar. På din vej vil der være masser af interessante puzzles over hvilke bliver nødt til at smadre hans hoved, samt de mest mindeværdige quest opgaver, som vil klare en kraft på kun dristig og selvhævdende.

For at kunne gennemføre vores planer, er det bedre at mobilisere støtte fra venner. Panzar meget mere interessant at spille, er modig partikel samfund. For det første vil det være lettere at vinde med fjender, og for det andet i din fritid kan du have det sjovt mental snak.

Gå gennem niveau efter niveau, opdage nye facetter af den fantastiske spillet verden. Jo højere niveau, jo større bliver din magt og herlighed af exploits vokser med lydens hastighed. Hertil kommer en hyggelig stund under erobringen af ​​hver næste niveau er en gave i form af nye talenter, at besøge Altar, kan du udvikle og omdanne til hidtil utilgængelige færdighed. Du må ikke stoppe på halvvejen! Din indsats vil ikke videregive forgæves! Glæden ved sejr over magtfulde fjender - den bedste belønning for hver kriger! Mærk smagen af ​​sejr er dette ved hjælp af Panzar online! Lad Fortune favoriserer dig med hendes smil

 

Panzar online-registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags