PES 2012

Alternative navne: PES 2012

Spil PES 2012 er en alsidig multi-platform spil, der blev udviklet i den genre af sports simulation. Dette spil er den niende udgivelse af en serie af computerspil Pro Evolution Soccer, og ellevte herunder alle platforme.

Download PES 2012 kan du bruge de foreslåede fil downloadere online spil samt andre websteder, der giver denne adgang. Det skal bemærkes, at downloade Pro Evolution Soccer 2012, kan helt gratis, fordi dette spil hører til de gratis spil dig.

For nylig udgivet en ny version af spillet - PES 2012 android. Nu kæledyr kan installere android spil Pro Evolution Soccer i deres telefoner.

I computerspillet PES 2012 vil du spille med en helt ny brugerflade. Kontrol på marken, kan du parallel to spillere. Du vil være i stand til at flytte deres spillere, selv når de ikke har bolden. Ved hjælp af specielle funktioner kan du åbne andre spillere.

Før spillet i Pro Evolution Soccer 2012, kontrollere, om din pc systemindstillinger krævede specifikation

1) Core 2 Duo 2,0 GHz - Processor.

2) 2 GB - RAM.

3) 6 GB - HDD (harddisk).

Kontrol af spillet PES 2012 er meget bedre i forhold til tidligere versioner af spillet.

Grafikken i spillet PES 2012 ikke er blevet ændret meget. Dog har nogle indikatorer blevet forbedret

1) Realistiske spillernes ansigter.

2) En klar specifikation af spillere.

3) Bedre belysning og skygger spillere.

4) Ændringer i de fysiske forhold i bolden.

5) Opdatering nettet ved gaten.

I computerspillet PES 2012 hold vil fungere sammen som én enhed. Spillerne på holdet vil blive afholdt så professionelt, at konkurrenterne ikke vil forstå manøvrer og snuble på et nederlag.

Spil Pro Evolution Soccer 2012 har følgende nøgleindikatorer:

1) angreb. Du er nødt til at forsøge at handle aggressivt som muligt for at gøre spillet interessant. Det vil også øge holdånd og gøre modstanderne nervøse. Spillere vil handle fornuftigt, så de er mere tilbøjelige til at holde på bolden.

2) forsvar. Konfrontere fjendens forsvar i denne version vil være meget sværere. Defenders på banen valgt den bedste position, og det giver dem mulighed for at se bedre modstander.

3) Management. Med en speciel knap, kan du flytte kontrollen til den valgte afspiller. Spillere, der ikke har bolden, kan tage væk modstandere, hvilket giver hans hold en pass.

4) Wrestling. Træfninger mellem spillerne bliver meget mere alvorlig og plausibel. Således kan du fuldt ud styre alle bevægelser af sine spillere.

I spillet PES 2012 venter dig fuld situation, ejerskab, den højeste kvalitet grafik og fri spillestil. Du kan selv vælge den spillestil, ændre hastigheden af ​​bolden.

Og så meget mere venter du interesseret i et spændende sports spil PES 2012!

Dyk ned i en verden af ​​virtuelle fodbold med PES 2012!

 

PES 2012

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags