Pirates Tide of Fortune

Alternative navne: Pirates Tide of Fortune

Pirates Tide of Fortune - herrer formue.

Pirates Tide of Fortune spil, der vil behage alle elskere af maritime eventyr og pirat eventyr. Spilleren får mulighed for at fordybe sig i romantik af liv på øerne i den endeløse hav, hvor hovedaktivitet er udvikling og beskyttelse af sit område fra de andre spillere, sultne for en let måltid. At vælge dette spil, skal brugeren selv at blive en gentleman af held og lykke, hvilket ville resultere i din ø til den økonomiske velstand og militæret. Pirates Tide of Fortune online - er et multiplayer browser spil, som allerede har registreret mere end 11 millioner brugere, har de mulighed for at kæmpe med hinanden, med edb fjender forenes i fagforeninger, og helt sikkert skabe Ordenen at indgå handelsaftaler. Dette projekt er sandsynligt militær strategi, men kan ikke oprettes uden udviklingen af ​​en stærk hær og økonomi af flåden.

Nachalo spil Pirates Tide of Fortune og dens funktioner.

Chto filibusters at genopbygge rækkerne, der kræves udkastet til kodeks Pirate registrering. For at gøre dette, skal brugeren udfylde en formular, der består af et par linjer, til at komme op med et navn, e-mail-adresse og adgangskode. Du kan oprette forbindelse til spillet ved hjælp af din konto på det sociale netværk. Umiddelbart efter registrering af spilleren rammer havene, blandt kilometer vand mistede en lille ø, og det vil blive det nye hjem, som vil begynde med opførelsen af ​​den store pirat magt.

V bortset ressource udvinding spil du nødt til at udvikle videnskab, kultur og hæren. Projektet indsendelse i afspilleren er fyrre forskellige hær kampenheder og marinen, kan du endda oprette en forfærdelig hav monster Kraken. Alle disse tiltag samt hæren selv kræver vedligeholdelsesomkostninger ressource. Det faktum, at du kan komme på øen, og derefter slog bølgerne til kysten er ikke nok til at skabe det store hav tilstand. For at blive virkelig rig, kan det kun være engageret i piratfiskeri, stjæler de omkringliggende øer, til at angribe handelsskibe og flåde fæstning. Hvis hæren er stadig temmelig svag og endda krig er ikke arven, kan du oprette et handelsselskab og gøre forretninger. På tværs af havet, ligger caches af skatte og deres beslaglæggelse bringer ikke en dårlig gevinst. Alene at være trist, så spille Pirates Tide of Fortune er meget sjovere med venner. I dette projekt, kan du gå til at besøge og se det fra andre, at gennemføre de diplomatiske og handelsmæssige forbindelser med forskellige aktører, dele ressourcer og videnskabelige udvikling, bidrager til at omdanne den militære styrke og deres venner i sørøvere. I denne strategi, kan du oprette din egen eller deltage bekendtgørelse af den eksisterende. Bekendtgørelsen er for real, kaptajner modtage titler og rang. Samlet i bekendtgørelsen, spillerne kombineres for at skabe en stærk effektiv hær, du kan bruge det til at få fat i kolonier og beskytte dem mod de kongelige tropper.

Pirates Tide of Fortune meget interessant og utroligt farverige spil med fremragende grafik og lyddesign.

 

Pirates Tide of Fortune

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags