Fuld Pi

Alternative navne: Fuld P

Fuldt Pi online - er en browser online eventyr spil lavet i stil med ironisk komisk, post-apokalyptiske thriller med masser af sorten med humor trukket mutanter, zombier og monstre.

Plot er dette: en verden katastrofe efter en eksplosion Hadron Collider tvang de overlevende kæmper for deres liv i en atmosfære af dommedag. Tilfældigvis synderen af, hvad der skete, er din karakter, som nu rejser rundt i verden i forandring, optrevling virvaret af plot gåder og ødelægge uhyggelig muterede skabninger. Efter at have overlevet Fuld Pi, er du nødt til at frelse hele menneskeheden.

Systemkrav er ubetydelige, da denne browser spil. Det kan spilles fra enhver computer med internetadgang, kræver det ikke pre-installation. For at spille spillet online Full Pi, du har brug for en gratis fuld Registration Pi.

Deltag i spillet Fuld Pi går sådan her: online-spil, skal du klikke på "Play", og indtast derefter dit login (dit navn i spillet), vælg dit køn og typen af ​​tegn.

Næste du nødt til at oprette, eller senere kan ikke være logget ind med samme login. Klik på "Tilmeld" knappen, skal du indtaste din e-mail og adgangskode. På dette Pi Fuld registreringen er afsluttet. Nu kan du spille spillet online Full Pi.

Spillet giver dig et valg af tre typer af mandlige karakterer og tre hunner, der adskiller sig i deres egenskaber.

  • Effekt - Muscled fordel og Amazon
  • Stunt Bestia og bruges i kamp narre
  • Vi har Egghead og klog viden for at øge beskyttelsen

Bygget spil fuld Pi online, primært på udførelsen af ​​opgaver og quest kampe mod edb-monstre eller andre spillere. Gør jobbet, vil du modtage en belønning våben og nyttige ting. Opgaver udføres i streng rækkefølge.

Battles i spillet finder sted i trin, er hver tur tidsbegrænset. Hvis du ikke har tid til at foretage et træk, vil du blive placeret i tilfældig og slagtilfælde går til modstanderen.

Dette online spil Full P har to typer af lokationer: Combat og fred. I kamp vil du gå steder for opgaver, de er fulde af zombier og mutanter, vil deres ødelæggelse øge dit niveau og genopbygge det arsenal af våben og forsyninger. Også der kan du finde værdifulde ting, de efterfølgende kan anvendes eller sælges til fremstilling af våben.

I fredstid steder kampe er afholdt, vil du komme tilbage til at købe de nødvendige ting i kampene eller sælge noget, som du ikke behøver at købe vejledning for at gøre nye ting og få nye job.

Fuldt Pi online spil har et stort udvalg i valget af våben, det er en del af et sæt tøj til hver af den karakter. Våben, der kan købes, kan du blive dræbt for et monster, eller gør det selv i henhold til instruktionerne. Med hensyn til beskyttelse, sikker rustning beskytter mod visse former for skader:

  • Fysisk
  • Fire
  • Ballistic

Også for sejren over fjenden, du vil være til rådighed:

  • "Ukrashaki" , som øger evnen af ​​karakter,
  • Raskhodka Supplerende våben og rustninger (angriber, stimulanser, granater, bomber)
  • Fitch evner (overnormal tegn vises efter ulykken), at hjælpe dig med at spille på Full Pi. De kan forårsage skade på fjenden, samt helbrede ejeren

For at hjælpe det tegn, kan du vælge en af ​​tre satellitter husdyr: Raven - mere velegnet til tegn beskyttelse Vargan - til el-tegn Kisssa - for behændig. På overordnede niveauer kan være i fuld Pee play tæmmet nye satellitter, hvis der er de nødvendige ressourcer. Alle kæledyr med hvert niveau stiger i sine evner, hvilket øger chancerne for karakter og hjælpe ham i kamp.

 

Fuld Pi online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags