Hero's Way

Alternative navne: Hero's Way

Ig Heltens sti: episk og stilfuld.

Verden af ​​fantasi med sine drager, alver, dæmoner og andre fantastiske skabninger blev kendt og kendt. Lovers af denne genre har gennemgået tusindvis af veje, omgivet af enhjørninger og feer, og derfor er det ret svært at overraske dem. Men fra tid til anden begynder udviklere på en god ide, og nu, før spillerne, ser det ud til at være en velkendt verden, men med ny sammenvævning af vidundere.

K sådan sjov browserbaseret multiplayer spil Path of the hero. Det indeholder alle de nævnte væsner, magi er heller ikke gået væk, men den hemmelige ingrediens steampunk har dukket op. Nu er der i tillæg til de sædvanlige våben til sådanne scener en ekstra kategori af skydevåben arsenal. Retro haglgevær ser ud til et dobbeltkants sværd og tryllekunstnerens personale er helt kreativt. Og hvor berettiget er hendes udseende i dette rige, vil du forstå, når du starter heltenes vej til at spille. Resten skal håndtere sådanne ting:

  • Create Hero
  • Fit ham med stilfulde våben
  • Tag omsorg for gården
  • Til at deltage i kampe med andre spillere
  • Warring dæmoner og deres bosses

Heroes og deres evner.

Ifølge traditionen har hvert legetøj mulighed for at vælge hovedskuespilleren:

  • Mag klæber klogt formlerne af magi og styrer dem mod fjenden.
  • Krigeren er den stærkeste, angriber fatale sår og modstår fjendtlige angreb i lang tid.
  • Hunter med et skarpt øje, der giver dig mulighed for at spore bytte og levere et hurtigt og præcist hit på målet
  • Ubihitsa hensynsløs til de dæmoner, der rive byen fra hinanden. Du kan stole på det under alle omstændigheder.

Efter at have valgt et billede, kan du spille spillet Hero's Way. Udvikle færdigheder hos den, som du besluttede at henvende sig til Twilight City, som blev regeret af den største herre, men aldrig kunne beskytte indbyggerne fra de oprørske dæmoners hær. Nu kun en måde at mobilisere kræfter og afgøre en afgørende tilbagekaldelse. Yderligere handlinger er ikke uventede. Som altid i sådanne situationer er det nødvendigt at forbedre helten. Der er forskellige måder til dette, og hver er vigtig på sin egen måde.

Hvad skal være soldaterne? Selvfølgelig, stærk, hårdfør, hurtig, smidig, apt, snedig. Alle disse kvaliteter vil blive helliget i adskillige kampe og quests, men først finder du vejen til heltegistreringen. Styr egenskaberne ved minedrift eller opnåelse under udvikling af genstande, som også skal forbedres. Du vil helt sikkert have brug for alle slags våben, stærk rustning, hærdeblade. Selv trollkarlens staber gennemgår en slags udvikling, og der er forskellige slags. Voksende og stræben vil altid være hvor, det vigtigste er at deltage aktivt i arrangementerne.

V iPlayer Heltenes vej giver mulighed for et guildsystem, og hvis du tilmelder dig en af ​​dem, får du stærk støtte fra andre spillere. Med dem kan du forene for farlige ture til fangehullet. Hvis du klarer at beskæftige sig med smålige dæmoner selv, så venter deres chef bare på en chance for at knuse en gnidende ensom. Ønsker at overvinde hoveddæmperen og få nyttige ressourcer, er det bedre at handle sammen. Du kan stadig gå til arenaen og handle i en duel, der viser andre til fordel.

Også at være i guilden, for at være engageret i havearbejde. Du har alle forstået, at udviklingen af ​​gården er inkluderet i listen over opgaver af gameplayet. Og hvis du tager hånd om det med intet mindre ansvar end at nærme sig for at deltage i kampen, får du meget gode bonusser. Afslutningsvis vil jeg gerne understrege, at spillet kom ud smukt, tankevækkende, dynamisk, med et interessant blott af science fiction sammen med de sædvanlige fantasyelementer.

 

Hero's Way

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags