RAID: Shadow Legends på pc

Alternative navne: Game Raid, Raid Shadow Legends

RAID: Shadow Legends - MMORPG i stil med Dungeons Dragons med 500+ unikke helte

Begyndt at spille RAID: Shadow Legends på en pc, vil du kaste dig ned i historien om et hold. Fire frygtløse helte kæmper som en for at ødelægge dragen og tage dens rigdom. Heroes Galek, Ethel, Kael og Eilen. De har alle forskellige evner - tryllekunstner, kriger, shooter og spearman, men de komplementerer hinanden perfekt og understøtter. Det er sandt, at den ultimative chef er for stærk. Ligegyldigt hvordan de prøvede, drager dragen i luften og sprøjter flammen ud fra halsen ... Ingen overlevede.

På dette slutter baggrunden, og før du vises, er Arbiter, spilleren af u200bu200bspilverdenen. Han henvender sig til dig: ”Kongeriget Telerius omkommer fra krige og strid. Uhelige tilhængere af Cyroth sprede mørke fra øst til andre territorier. Som Telerius-keeper gjorde jeg alt, hvad jeg kunne, men min styrke var ved at løbe ud. Nu fortsætter du mit arbejde. Jeg vil gendanne en af u200bu200bde døde helte. Jeg har ikke nok styrke til mere. Fra nu af vil han være 10.0007 adlyde 10.0008 dig. Vælg hvem du vil gendanne. "

Fra dette stadie begynder dit spil. Før du vælger en af u200bu200bfire:

  • Eilen - høj alf, bueskytte, færdigheder: godt målrettet skud (angreb på fjenden. Hvis angrebet var kritisk, rammer det stadig), en himmelpil (angriber et mål, så alle fjender. Hvis målet dør, pådrages det en kritisk chancebonus på 30 procent i 3 vendinger), Death Valley (angriber alle fjender 2 p.) og en aura, der giver en bonus til de allierede.
  • Kael - mørk alv, magi, færdigheder: slag af mørke (angreb på fjenden. Med en sandsynlighed på 80 procent pålægger gift 2,5 procent i 2 vendinger) surt regn (angreb på alle fjender. For hver dræbte fjende fylder han sin skala med 25 procent), forfald (angriber tilfældige mål 4 p. Med en sandsynlighed på 40 procent pålægger gift 5 procent i 2 vendinger) og en aura, der giver en bonus til de allierede.
  • Pebble - orc, warrior, færdigheder: skære over (angriber fjenden 2 p.), stod op fra helvede (angreb på alle fjender. Pålægger en 30% hastighedsbonus på 2 omdrejninger), forbandet øks (angriber tilfældige mål 4 gange). Med en sandsynlighed på 30 procent pålægger en beskyttelsesstraf på 30% for 2 omgange. Hvis der er mere end to bøder på målet, pålægger en sandsynlighed på 30 procent en beskyttelsesstraf på 60 procent for 2 træk), og auraen giver en allieret en bonus.
  • Ethel - en hellig orden, en spydmand, færdigheder: et slag på stedet (angriber fjenden tre gange. På det sidste hit med en sandsynlighed på 75 pr. pålægger en svaghed på 25 procent i 2 vendinger), gudernes klinger (angreb på alle fjender, kritisk strejke chance +15 procent), indsigt (pålægger en 25% angrebsbonus på 2 omdrejninger). Hvis sundheden falder til under 50 procent, anvendes en beskyttelsesbonus på 30 procent for 2 omgange. Så går han) og en aura, der giver en bonus til de allierede.

Voldgiftsmanden fortsætter sin historie og bringer dig ajour. Her er din Bastion. Her kan du indkalde og opgradere helte, der vil kæmpe for med mørkets styrker. Du har allerede valgt den første helt, men styrkerne fra fire flere helte vil blive krævet for at fuldføre missionerne. Brug Mysterious Shards til at indkalde helte i portalen. Så snart du ringer til den første helt, sender Dommeren dig på et eventyr, nemlig udførelsen af u200bu200bdryppende, samtidig med at historien om Teleriya's historie fortælles. I kampagnens første gren skal du besejre bannerkongen, finde ham og finde ud af sandheden: er den store konge Taiba gået over til mørkets side.

Siderede faser af kampagnen, lærer du verdenshistorien og renser den fra snavs. Det er ikke så simpelt, som det kan se ud efter din første sejr. Yderligere fjender vil kun være stærkere, og mørke vil kun være mere middel. Så gør dig klar til at indkalde nye stærke helte og bruge dem i kamp. Til opkaldet bruger vi skår:

  • de mystiske fragmenter af udkastet er de enkleste, hvoraf man hovedsageligt kan kalde grønne helte, undertiden blå;
  • gamle skår med tilkaldelse - fra gamle fragmenter med en stor chance for at du kan kalde blå helte, er der også en meget sparsom chance for at indkalde lilla og orange helte;
  • mørke skær af tilkaldelse - øgede chancen for at indkalde lilla og orange helte, såvel som en stor chance for at få helte af mørke;
  • hellige skær til at indkalde - kan indkaldes med en stor chance for lilla og orange. De bedste skær til at indkalde 10.0007 af de fineste 10.0008 helte.

Universel handling i RAID: Shadow Legends på pc'en - "Bliv hjemme og pas på dig selv"

Gå ind i spillet og få tre Dark Shards, to poser med Arena Tokens, 1 foder i femte rang, 2 foder i fjerde rang, tre foder i tredje rang, oplev booster plus hundrede procent i tre dage og 500 energi til at bekæmpe monstre.

 

RAID: Shadow Legends på pc

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags