Rambov

Alternative navne: Rambam

At begynde at spille spillet online Rambov skal passere Rambov registrering. Den består af flere elementer og tager kun et par minutter

1) at opfinde en karakter navn.

2) Indtast adgangskoden.

3) angiver din e-mail.

4) for at angive dit køn og fødselsdato.

5) overholde regler og love i spillet.

Tilmeld Rambov fuldføre! Velkommen tilbage!

Online spil Rambov ingen særlige mønstre af tegn. For at nå målet, erhverv og færdigheder er perfekt kombineret. Du kan blive en

Dygtige håndværker;

Fearless kriger;

Kraftfuld tryllekunstner,

Lucky forskeren

Skattejæger,

Ærværdige købmand.

Førere af mine-og fremstillings-ressourcer. De producerer også en række poster og har mere end to hundrede håndværk materialer.

Soldater til at gå gennem tusindvis af steder, hvor de vil vente på de monstre. De ville producere værdifulde trofæer, der anvendes i forskellige kampe kampteknikker.

Magee bliver nødt til at studere en masse nye spells og beføjelser til at mestre alle elementer.

Explorers tilbyder en række job søgen, udforskning i de fjerneste hjørner af spillets verden, samt søge efter nye mineralressourcer.

Treasure Seekers at lære om deres eventyr med mystiske runer, se statuer af drager. I labyrinten af ​​skjulte de vil finde unikke elementer.

Merchants vil have deres egne butikker, vil bygge og lease hjemmet. Desuden er handlende køber og sælger ressourcer, og jagttrofæer.

Rambov online spil - det er en unik verden af ​​magi og mekanik. Denne ø, mistede i havene ikke kunne vælte selv de største og mest erfarne soldater.

I mange dele af øen har ikke engang gået forud. Alle disse dale med skove, bjerge og strande, dybe underjordiske huler, som ikke fordrive mørket selv det klareste lys i lygten, er ikke blevet undersøgt til enden. Ingen ved, hvordan man vinder blodtørstige monstre og hæslige udøde - her kan du stole på magi og bekæmpe effektivitet.

Spil spillet online Rambov utroligt spændende. For hver opgave vil du modtage en belønning. Med døde dyr også falde sort værdifulde trofæer: skind af sjældne dyr, krybdyr og modbydelige hud fjer. Hvis du er heldig, du er blandt de vigtige trofæer har knoklet plader indgraveret med magiske runer.

Rambov online er fyldt ikke kun fare. Hvis du spiller omhyggeligt Rambov, vil du finde en masse begravet skat, fuld af nyttige og meget sjældne genstande.

På det sæt af indskud minerede ædelstene, malm, fragmenter af krystaller, træ, lægemidler rødder og urter.

Øen har endnu at blive opdaget i byen underjordiske huler og det dybe hav. Hvis du kan lide at udforske og gøre opdagelser, så vil du især nyde at spille i Rambov. Efter alt, en drøm for enhver forsker er Greyford by - mange mennesker ønsker at finde deres vej i denne mystiske sted. Ifølge rygter, Greyford - den eneste by, hvor den oprindelige befolkning stadig lever.

Rambov online spil tilbyder dig en bred vifte af muligheder. Du kan opbygge dit hus eller leje elsket i enhver by eller bydel. Bosætte sig i huset, kan du åbne en butik, hvor det vil blive behandlet og udvindes ressourcer til at producere en bred vifte af emner fra dem. Du kan oprette dine egne våben, rustninger, magi eliksirer og dekorationer. Produceret ting, du kan hele tiden forbedre. Også alle at du har lavet i studiet, kan du sælge i din butik eller leje det på markedet.

Hvis du ikke er interesseret i militære aktiviteter eller ikke kan lide hårdt arbejde, kan du nyde at udføre quests, der giver omrejsende handlende. Gør disse quests vil øge dit omdømme. Jo højere magt, de ekstraordinære egenskaber ved elementer, der kan købes fra disse handlende.

Deltag i spillet Rambov - et skridt, der vil bringe dig tættere på den fantastiske eventyr venter i denne fantastiske verden. Her kan du blive den bedste af det bedste!

 

Rambov online-registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags