Raska

Alternative navne: Rashka

Raska online - gratis browser spil strategisk genre, som viser den reelle situation i den finansielle udveksling i Rusland og på verdensplan. Unikt projekt udviklet af Finam, er unik blandt internettets nuværende spil. Raska online spil vil lære dig, hvordan man overlever i en grusom verden, hvor succes håndtag er styrke, magt og penge. Registrering vil give dig en billet Raska til en rigtig skole for livet. Erhvervede færdigheder i spillet, kan du endda anvende i virkeligheden. At begynde at spille Raska, skal du sikre dig, at dit system opfylder følgende krav:

1) Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Hukommelse 128 MB

4) Kompatibel med DirectX grafikkort

5) Internetforbindelse

Tilmeld Raska i spillet er som følger:

- Indført øgenavnet

- Din e-mail-adresse

- Troede ud kodeord

Klik derefter på knappen Register, så skal du downloade spillet klient.

Efter Raska online check er bestået, og du var i spillet, se dig omkring, så tjek de finesser af arbejdet på børsen og frem - at forsvare din position!

Du vil ikke kun se, men også blive part i sådanne begivenheder som dannelse, stigning og kollaps af indflydelsesrige virksomheder, politiske omskiftelser af den globale finansielle krise. Skal lære at styre penge effektivt og visdom til at kende aktiehandlen. Husk, at nogle gange endda tilsyneladende mindre transaktion kan afhænge meget. Spil Raska skal man arbejde for at følge målet. Luck vil ledsage modige og vedholdende spillere.

Nøglebegreber Raska

- Motor

- Kraft

- Penge

Power - gavn for intelligent, stærk ånd, der formåede at vinde autoritet folket. Veldesignet handling overtalelse kunne erobre mange. Og hvordan er sød undertiden fortjent følelse af magt!

Effekt kan bryde og erobre dem, der vil være svagere end dig. Frygt tvunget til at bøje sig for dig. Ja, det kan bidrage til at bane vejen til den eftertragtede plads i solen.

Nå, hvad sted er besat af de samme penge i vores liv? Raska online spil vil give mulighed for at indse, at med penge kan du ikke bare købe en busbillet eller andre selv de dyreste væsentlige varer. Penge kan påvirke forskellige aspekter af vores i forvejen urolige liv. Tidy sum undertiden pludselig ændre begivenhedernes forløb. Indførelse af kapital, som du kan sætte sammen Raschke, bogstaveligt talt kan gøre underværker! Selv magt og myndighed sløjfe før strømmen af ​​penge!

Men selvom den vigtigste opgave i spillet - du esser på det økonomiske område, at spille spillet online Raska, du vil, og laver andre vigtige ting. Online spil Raska indeholder bekæmpe og sociale aspekter. Så du er nødt til at følge politiske begivenheder. Demonstrer din strategiske tænkning, udvikle en plan, som du vil opnå en sådan effekt, der kan gøre deres slag i den politiske og økonomiske verdensbillede.

For at få opført på mere vægt, organisere karteller. Samarbejde med andre spillere vil kun gavne dig! Mange af de tegn, som du vil støde på er kendte personligheder i det virkelige liv, men lidt muteret. Jeg tror, ​​du ikke er alt for overrasket, da allerede, at spillet kopierer virkeligheden.

Spændende PvP-systemet giver mulighed for at kæmpe med zombier at organisere et angreb på fabrikken, røve Korowai eller butik. Du har en chance for at vinde bygninger og endda hele territorium.

Spil spillet online Raska vil være lettere, hvis i begyndelsen af ​​ordbogen vil lære en novice erhvervsdrivende, der samler vigtige økonomiske begreber, der anvendes i spillet. Så prøv at pumpe lidt for at få den oprindelige Bolle og derefter trygt erobre Raska. I spillet af 60 niveauer. Vær opmærksom på både økonomisk og politisk side. Hvis du vil hente det økonomiske plan at købe og sælge aktier. Og for nivellering det politiske niveau har brug for at deltage i afstemningen i meningsmålingerne og nyheder, gøre bemærkninger skrive indlæg på fora og chat.

Skraste din fritid med sjovt gameplay. Nyd glans af spillets grænseflade og originale ideer. Oversigt tror, ​​at tingene vil nødvendigvis formue, og du vil smile!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags