Recore

Alternative navne: Recore

Igra Recore tager ansvar for overlevelse selv.

Postapokaliptichesky verden ikke bare slå forfattere, og hver har sin egen idé. Ikke altid forbløffet fantasi af udviklere erfarne spillere, men det lader til, at spillet vil Recore det, som er nødvendigt for at vente til udgivelse i efteråret 2016

Razrabotchik Armature Studio og udgiver Studios Microsoft Game holde intriger, ikke fortæller detaljer om historien og andre fakta af interesse for spillerne, men takket være festivalen E3 og præsenteret en video om projektet lykkedes at lære noget, så.

Eto produkt er i genrer af action og sci-fi quest, og begivenheder forekommer i fremtiden, når, efter en global katastrofe på Jorden næsten ingen mennesker. Lad os håbe, at udgivelsesdatoen udskydes, og de berørte aktører vil kunne projicere Recore download-tid, selvom oprindeligt udgivet en eksklusiv version til Xbox One, men timingen til PC er endnu ikke kendt.

Borotsya at leve.

Predstavte situation, at du er alene, og miljø er ikke befordrende for overlevelse. Der var en frygtelige robotter slavebundet verden. De var i stand til næsten fuldstændigt ødelægge mennesker, men ikke alle blive onde. Blandt bilerne er der dem, der fortsætter med at hjælpe folk, og ønsker at redde planeten, som er blevet en enorm ørken. Stor hav fordampet, planter er døde, og dyrene uddøde. Selv folk forlod ganske en håndfuld, og de er spredt over hele verden. Det kan være en lang tid til at vandre gennem den brændte jords, og ikke opfylder en sjæl.

Iz de konstante storme landskab er under forandring, og det bliver sværere at navigere. Overvindelse stenet område og flyvesand, vil heltene møde andre robotter. Hvis man er til at kæmpe, til andre slutte sig til selskabet, og vil gå på, indtil de når målet.

Predstavlenny udviklere video fortæller en lille historie. Selv uden historien, og en separat øjeblik af livet af heltinden, der rejser ledsaget af hunden-robot. De er på udkig efter andre mennesker og planeten på en måde til at antænde den gnist af liv, at genoplive felter, floder, skove og forskellige dyreliv.

Vsego i plottet er to spilbare figurer:

  • Dzhevel førende geroinya
  • Mak følgesvend pige, hund-robot

Mak ledsager pige er ikke blot et tal. Det er en bærer af positiv energi indeholdt i omfang, i stand til at give liv endda biler. Her finder de en hule, ikke at vide, at hendes fjender lurer. Vi må handle forsigtigt, forsigtigt, opholder alarm.

Neozhidanno robotter er begyndt at dukke op med røde kugler inde i denne killer robotter. Jewel bevæbnet krog, behændigt kast og trækker dem til energi kugler af fjenden. Mac er ikke værd at side, og er i stand til at beskytte sig selv og pigen, kaster stun bølge. Men når fjenden robotter bliver for meget, det er sidste gang, og producerer koncentrerer alt for magtfuld opladning. Det dræber fjenden, men også robot hund dør, efterlader kun den blå kugle. Ved at samle boldene, kan du animere forskellige mekanismer, så det er en af ​​opgaverne i spillet.

Podobrav hendes Jewel anvender bold på robotten, som samler støv i hjørnet af hulen, og han genoplivet. Men selv Bolshaya fare lurer lige udenfor, og heltene klare det, du ved, når du kan hente Recore efter den officielle udgivelse.

Zaklyuchitelnoe ord.

ReCore på PC er blevet den mest ventede, og lover en masse interessante eventyr, som vil:

  • Dratsya med vragami
  • Issledovat udendørs mir
  • Pytatsya overleve i vanskelige usloviyah
  • Ispolzovat tilgængelig oruzhie
  • Vypolnyat kvesty
  • Vzaimodeystvovat med de tegn, der vyzhivat
 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags