Risen 3: Titan Lords

Alternative navne: Reisen 3

projekter som dette kan ikke gå ubemærket. Angreb og nysgerrige hackere på alle måder forsøger at afklassificere i det mindste nogle nuancer. Risen 3 er et spil, der ikke forlod spillet verden alene i et øjeblik. Det er logisk, at efter at gamere har lært om begyndelsen af ​​arbejdet med projektet, begyndte angreb på Pirahna Bytes servere. Et andet forsøg på at finde ud af i det mindste nogle interessante oplysninger var en succes. Efter lækagen havde udviklerne intet andet valg end personligt at fortælle, hvilken type projekt de forberedte, og hvilke innovationer spillerne skulle forberede sig på.

I løbet af den officielle pressemeddelelse af spillet Risen 3 på pc sagde projektets skabere, at efter at have gennemført alt arbejdet og de officielle testfaser skal spillerne håndtere verden af ​​manuel arbejde. Alle handlinger udført af en gamer vil have deres egne unikke konsekvenser, så du bliver nødt til at spille med koncentration og meget omhyggeligt. I den virtuelle verden skabt, vil næsten hver centimeter være til rådighed for spilleren til forskning. Det vil være et godt projekt, lavet i henhold til rollespilets regler.

Den officielle udgivelse af projektet er planlagt til august 2014, så fans af genren har tid til at gøre sig klar. Til udvikling af spilfærdigheder kan du endda forsøge at gå igennem de to foregående dele sikkert, du har noget at huske i dem. En sådan opvarmning vil hjælpe i fremtiden, så snart muligheden for at downloade Risen 3 ser ud til at vise sit bedste.

Forbered dig på at sikre, at hoved opmærksomheden i spillet bliver betalt specifikt til undersøgelsen af ​​territoriet. Ifølge udviklerne vil alle ejere af personlige computere og Xbox og PlayStation-konsoller kunne spille Risen 3. Mest sandsynligt kan du få adgang til distributionerne af spillet fra den velkendte portal til download af Steam-filer.

Development in Risen 3 video udføres på den bedste grafikmotor. Så, vi er sikre på, at det vil se på det. På trods af at spillere fra tid til anden stadig skal beskæftige sig med opladningsskærmene, bliver deres udseende under spilprocessen holdt på et minimum. Alle de vigtigste begivenheder i spillet foregår i Europa, middelalderenes tider. Under rejsen vil du også besøge landene i Middelhavet og troperne. Det er ikke muligt at fortsætte vores Risen 3 anmeldelse med en påmindelse om, at alle de vigtigste steder er registreret manuelt, så de selvfølgelig vil se lige godt ud! Udviklerne siger, at dette projekt gennemfører den største verden, som studiet nogensinde har haft at håndtere.

En ny karakter, der ikke er kendt for spillere, vil fungere som hovedperson. I historien i starten af ​​spillet absorberer skyggenens herre heltenes sjæl. Den vigtigste opgave for spilleren, der bruger de mest forskellige former for våben i Risen 3, er at hjælpe hovedpersonen til at finde sig fastgjort til den mørke eller lyse side. Dine rejser bliver fyldt med risiko og mysterium, og undervejs vil du møde mange uhyre væsner og velkendte ansigter!

 

Risen 3: Titan Lords

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags