Shadow Company

Alternative navne: Shadow Company

Spil Shadow Company - gratis multiplayer first-person shooter militære emner, der kræver anvendelse af strategien. Udvikler - Doobic Game Studios brugte moderne Unreal Engine 3. Awesome realistisk 3D-grafik format giver springet ind i malstrøm af begivenheder, absorberes fuldstændigt i atmosfæren af ​​fjendtlighederne. Du finder dig selv i en grusom verden, hvor der er absolut ingen regler nævnt. På slagmarkerne i absolut kaos, fordi for at forstyrre så meget som muligt jackpot deltagere ikke betyder i medierne. Hvis du ikke kan lide restriktioner, hæmmet i det virkelige liv, kan du besøge Shadow Company online for at opleve den følelse af fuldstændig handlefrihed. Deltag i de brutale bande opgør og vise sig at andre, der fortjener at være en leder!

At spille spillet Shadow Company skal bruge en computer denne konfiguration:

- Operativsystem er Microsoft Windows;

- P4 processor 3. 0GHz;

- Geforce 7600 grafikkort,

- RAM 1 GB.

Fordi dette spil klient typen, skal du installere det på din pc. Men måske det er lige efter du passerer Shadow Company registrering. Du kan oprette en konto på webstedet, eller i ethvert socialt netværk, der interesserer dig. Deltag i spillet Shadow Company indebærer indførelsen af ​​e-mail-adresse og adgangskode. Ingen unødvendige problemer, alt er let.

Afspil Shadow Company vil du, kørsel enheder. Til din rådighed, kan du få op til otte soldater. Må ikke bekymre dig om, at så længe du styrer en af ​​dem, andre kan blive ødelagt. For at beskytte enhederne på det tidspunkt, hvor du ikke kan være opmærksomme på dem, der er et overvågnings-mode. Gennem dette kan de forsvare sig selv, hvis det er nødvendigt. Bemærk også, at enhederne er udstyret med visse karakteristika. Du skal pumpes og forbedre parametre for deres menigheder med henblik på at sætte dem i stand til i tilstrækkelig grad afspejler de stærke angribe fjender.

Efter den første gang du kommer til at være i en farlig verden åndbar kriminalitet bør få en aftale med en lokal kegle. På denne måde vil du få det første job, og i sidste ende sit første overskud. Jo mere du provernetsya blodige gerninger, jo mere bliver det en taske med dollars. Pengene i denne kompromisløse verden løser næsten alt. Penge - er ikke kun et middel til at erhverve alle nødvendige, men også styrke og magt.

Shadow Company online spil giver brugerne flere transportformer. Blandt dem vil helt sikkert finde noget, der vil være mest egnet til dig. Den første tilstand - op til 24 spillere i kamp. Det betyder, at du skal finde dig selv blandt de 24 lejesoldater og styrtede hovedkulds i kogende kamp. Et træk ved denne tilstand er evnen til at hjælpe sårede kammerater. Til dette behøver du kun strække pyatyunyu. A rivaler, som allerede har udtømt lang kamp og fik nogle skader, hvis ikke håbe på nåde. Du kan tøsedrenge hensynsløst slutte uden at gøre en stor indsats for dette. Næste mode - "Dirty Money". Betragtes som den mest elskværdig regime. Problem er indlysende - squeeze taske bukke. Hensigtsmæssigt er ejeren af ​​cache markeret på radaren. Vær forsigtig, fordi der i denne tilstand, tiden er begrænset. Og en anden lige så spændende mode - løse færdigheder. Der er et stort potentiale. For eksempel kan du skyde fjenden på et tidspunkt, hvor han mener, der går forbi den døde mand opkaldssupport helikopter, bruge usynlighed og selv organisere et tæppe bombning.

Det er værd at nævne, at Shadow Company kan spille ved hjælp af formularen First Person. Dette skift til en snigskytte eller en gennemgang med kikkert. Oplev det fulde potentiale i gameplayet. Pas på anstændig rustning, bekæmpe transport til rådighed. Interaktivt spil verden er så mættet og varieret, at det er umuligt at beskrive alt i et par stykker. Derfor vil det være bedst, hvis deres egne erfaringer til at stemme alle de funktioner gradvis åbning før nick under gameplay. Vær sikker på at du vil ikke blive efterladt skuffet! Oversigt - optimistisk! Held og lykke!

 

Shadow Company online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags