Shank 2

Alternative navne: Shank 2

Systemkrav:

Processor: Intel Pentium 4 @ 2. 4 GHz / AMD Athlon XP 2600 +

RAM: 1.. 5 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 1.. 5 GB

Shank 2 - arkade spil, skabt i stil med den animation, de fortsatte eventyr af en tidligere lejemorder, der stod på vejen til reformer og hævn for drabet på sin elskede. Selvom 2 hovedperson og korrigeres, men den vane i Shank til at bruge voldelige måder at løse problemer. For at gøre dette, det bruger en række forskellige størrelser knive, macheter og et bredt udvalg af skydevåben. Shank 2 spil er meget dynamisk og kræver stor dygtighed og reaktion. Alle voldshandlinger drages karikatur, som i det foregående afsnit, alle gjort bevidst hård og blodig. Historien er anderledes dybe tanker og den generelle idé er, at Shank, træt af den omgivende kaos og kriminalitet er løst hadet kriminelle elementer viser, at tiden er kommet til at leve sammen, men den måde, han har valgt til denne meget radikale.

Gameplay

Shank 2, der er sjovt at spille og inderligt, da plottet kredser omkring hovedpersonen. Han spinder og spinder som en top, farende for to-dimensionelle niveauer, ruller, hoppe og vinke knive, eksploderer og ødelægger horder af fjender. Har trukket blod springvand og flyder som vand, overalt er der eksplosioner og skyderi, flammende ild, og alt, hvad der foregår i hele spillet, fra den første til den sidste niveau. Hovedpersonen Shank 2 lakonisk og med sindsro bulldozer fejer gennem animerede niveauer, smadrer alt på sin vej. At ødelægge fjenden kan komme i handy alt, der kan findes væk fra fjenden eller endda lidt ligner et våben. Macheter, kædesave, baseballbat, knive, pistoler, haglgeværer, flammekastere og endda pander - alt kommer i spil i Shank 2. Alle disse kan nydes stående, siddende eller hoppe. Shank 2 spil giver dig mulighed for aktivt at bruge og miljø, lindre fjenden i store gruber og afgrunde, nedskyde hang belastninger hængende over hovedet på almindelige ulykker.

Mission

Shank 2, som du kan spille for evigt, desværre er begrænset til blot otte missioner. Men de kan tage timer, og for alle, der er en samarbejds-mode, hvor selskabet vil være den anden spiller til at deltage i forsvaret af deres eget liv og flere kister med at skubbe de fjendtlige kræfter, der vil klatre på du endeløst på alle sider. Derudover vil gradvis blive åbnet for at opnå og nye kostumer til hovedpersonen, ligesom udseendet af hjemløse eller andre bizarre arter.

Blood og handling

Spil Shank 2 ikke kan betragtes som et fuldgyldigt action spil i moderne forstand af genren af ​​computerspil. Partiet er remis meget farverige og visuelt attraktiv. I actionspil er ikke at benægte dynamik og hastighed, samt ruller i løbet brutalitet som hovedperson, tvær og vred og alt, hvad der sker på skærmen under alle missioner. Storyline pumpet op, men det er for spil i denne genre, og er ikke påkrævet, fordi det vigtigste i det er det drev, den konstante bevægelse og en masse blod. Muligheder i spillet er kun begrænset af fantasien af ​​afspilleren, varigheden af ​​missioner og din reaktion.

 

Shank 2

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags