Shards of the Dreams

Alternative navne: Skærme af drømme

Shards of the Dreams online er et gratis browser-baseret RPG spil lavet ved hjælp af flash. Spillet kræver ikke at downloade klienten, men for at udvide spillets muligheder og forbedre det farverige design blev der udviklet et klientprogram, som om ønsket kan downloades.

I online spillet Shards of Dreams vil du kaste dig ud i en mørk og skræmmende virtuel verden dannet efter en ødelæggende universel katastrofe, hvor der er en konfrontation mellem to sider, der kaldes imperiet og ørkenen, mellem hvilke der er evigt had og fjendskab.

For at komme ind i denne verden, skal du først gå igennem registrering i spillet Shards of Dreams. Du skal indtaste din e-mail og adgangskode, acceptere registreringsbetingelserne.

Efter at du har registreret Shards of Dreams, kommer du ind i spillet, hvor du bliver inviteret til at gennemføre den første træningsopgave, som vil introducere dig til det grundlæggende i dette spil og interface. Denne opgave giver ikke kun praktiske færdigheder, men også en tilstrækkelig erfaring.

Shards of Dreams online spil, inviterer dig til at vælge en klasse til din karakter. Der er kun fire af dem i dette spil for hver krigende side (4 klasser for imperiet og 4 klasser for ødemarken): kriger, tyv, præst og mage.

Spil spillet Shards of Dreams online, du kan ændre din klasse i Academy (Mist Village) op til tiende niveau gratis. Efter det tiende niveau, for at ændre klassen, bliver du nødt til at betale et vist beløb.

Så når du allerede har vænnet dig til Shards of Dreams online og nået det andet niveau, befinder du dig i landsbyen Mists, hvor mange opgaver allerede er forberedt til dig. Her kan du tilbyde dine eventyrertjenester til Hunter, Blacksmith, Dark Personality, Fisherman, Innkeeper og Dorion's Servant. Derudover mødes du med Sage Uk, Old Miner og gamle Kaspar, der bor i udkanten. Succesfuld gennemførelse af deres opgaver giver dig muligheden for at komme tæt på at gå til næste niveau!

På det femte niveau modtager du dine første point, som kan fordeles mellem parametrene. Ved at ændre disse parametre påvirker du følgende karakteregenskaber:

Strength er kraften i nærkamp og den samlede bæreevne af karakteren;

Agility er chancen for at undvige og chancen for at give et kritisk hit på spilleren;

Fysik påvirker spillerens samlede sundhed og udholdenhed;

Animity er chancen for at ramme nærkamp (for alle spillere) og varierede (for buer og nogle trylleformularer);

held er en kritisk hitchance og øger chancen for at få plyndring fra monstre / kister;

Intelligence er den samlede mængde mana af en karakter.

Alle onlineopgaver, der tilbydes i spillet Shards of Dreams, giver dig ikke kun en solid mængde oplevelse og penge, men også forskellige ting, der letter den videre passage af spillet.

Det vil være meget interessant at spille Shards of Dreams, da der i øjeblikket er fyrre niveauer af karakteren.

Spil online-spil Shards of Dreams, du bliver nødt til at gå til fangehuller - dette er steder, hvor der er meget alvorlige monstre, når du har besejret hvilke, vil du modtage kompensation i form af rig tyvegods og belønning for opgaver.

Shards of the Dreams tilbyder flere varianter af fangehullet:

Dungeons til solo passage - designet til en spiller, men det skal bemærkes, at kampe der er vanskeligere end slag på overfladen. Her er monster stærkere, de har ofte unikke evner og angriber i grupper.

Gruppe fangehuller (ikke designet til at blive afsluttet alene) skal du samle en gruppe af spillere af det krævede niveau, give dig mulighed for forskellige potions og mad, og så kan du gå på eventyr.

Play Shards of Dreams, en karakter, der har en vis mængde rubin, kan skabe sin egen klan, men det kan kun have dem, der hører til en af u200bu200bpartierne (Empire eller Wasteland). Husk, at du ikke kan acceptere en spiller fra den anden side i en klan og også ændre din side, mens du er i en klan. Dette kan kun gøres efter at have forladt klanen.

I slutningen af u200bu200bgennemgangen vil jeg sige følgende: Spillet er opmærksom, og registrering af Shards of Dreams giver dig mulighed for at kaste dig ind i denne fantasiverden!

 

Shards of the Dreams online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags