SimCity 4

Alternative navne: SimCity 4

Processor: Pentium III 600

RAM: 128 MB

Grafikkort: Direct3D 7

SimCity 4 - populære by-planlægning simulator, som blev den fjerde i en af ​​de mest varige strategiske føljetoner i computeren markedet. SimCity 4 spil har en lang liste over muligheder, hvor spilleren er tilgængelig terraforming at skabe en mere bekvem platform til at bygge din by eller det enestående landskab, der adskiller din by fra alle andre. I SimCity 4, kan du opdele byen på specielle afsnit og danne områder - boligområder, business centre, industriområder og sikre social sikkerhed, transport og utility system for beboerne i din by.

Spiltilstande

Som i tidligere afdrag af serien spillet SimCity 4 kan tilbyde flere forskellige smitteveje, har fælles træk, men meget anderledes liste over funktioner. Hele gameplay i SimCity 4 er inddelt i tre hovedfaser - gud tilstand, tilstanden borgmester og SIM-. I SimCity 4 gud tilstand giver dig mulighed for at ændre terrænet areal, hvor det vil opbygge din by, bjerge og sammenligne oprejst skov tilbage og lad dræne floden. Efter dannelse af site for dine metropol og ejerlavsgrænser med naboer, vil du være i stand til at begynde byggeriet i den tilstand af borgmesteren. Anytime Simcity spil vil give dig mulighed for at gå rundt din by som borger, der bliver nødt til at skabe et enkelt tegn, et sim, der vil leve i din by og nyde alle de fordele, du har oprettet.

Bygninger i Simcity

Valget af den spiller der er en lang liste over bygninger fra forskellige tidsaldre og arkitektoniske stilarter og en rigtig feinschmecker vil finde her, og art deco og neo-romansk stil, og selv den amerikanske håndværk stil. Hertil kommer, her kan du finde mange berømte bygninger i store byer i verden, såsom San Francisco eller Los Angeles. Alle af dem med fantastisk præcision i tre-dimensionelle modeller, som var den første brug af tredimensionel grafik i spil i serien. Grafik system tillader strukturen så tæt som muligt for at øge din by og betragte dem i stor detalje, og til at gøre, så det vil være muligt ikke kun i dagtimerne, men om natten, når udseendet af din by fyldt med glitter lys og reklameskilte, der vil se virkelig ubeskrivelig. Alt dette visuelle mangfoldighed mættet atmosfære i den store by vil blive suppleret wonder matches nøjagtigt musik og lydspor, hvor rolig og afslappende musik, du vil høre lyden af ​​dit liv metropol.

 

Computer spil SimCity 4

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags