Urolige tider

Alternative navne: Dark Ages verden

Urolige tider online - er et multiplayer online rollespil.

Urolige tider Online spil kræver ikke downloading. Du behøver kun internetadgang og minimum systemkrav - Tilgængelighed browser.

Urolige tider Tilmelding er enkel og vil ikke tage dig lang tid. For at begynde at spille urolige tider, du har brug for at blive registreret

1. Du skal indtaste for-og efternavn.

2. Behov for at indtaste dit land og by.

3. På dette punkt, skal du angive dit køn.

4.. Indtast dit nummer ICQ.

5.. På dette tidspunkt, skal du angive flere karakteristika om dig selv.

6. Skriv hvor du har lært om de urolige tider online spil.

Men tjek urolige tider i spillet efter ovennævnte data ikke ende der. Dernæst skal du bruge:

1. Giv os din aktuelle e-mail.

2. Indtast din fødselsdato.

3. Skriv den by, hvor han blev født.

4.. Kom op med to spørgsmål, som vil blive præsenteret for dig i processen med password opsving, også bliver nødt til at præcisere svarene. Prøv at komme med sådanne tricky spørgsmål, at du nemt kunne huske dem, og andre af dem har ikke gættet.

5.. På dette punkt er det nødvendigt at komme op med figurens kaldenavn.

6. Angiv race af hans fremtidige karakter.

7. Tænk på dit password.

Når du opfylder alle de elementer urolige tider online-registrering og vil oprette din nye karakter, kan du fordybe sig i den magiske verden af ​​dette spil.

Spil spillet online urolige tider kan du repræsentative for sådanne racer som:

• Orcs,

• Folk;

• Elves.

Orcs - klodsede, men meget stærk, så de ikke falder ind under armen.

People - ikke meget stærke og adræt. De er børn af held og lykke, held og lykke altid ledsager dem, afskærmning folk fra sværd af fjender og gør battle hamre strejke dødeligt farlig.

Elves - evigt ung og ubekymret magiske skov brugere. De er ikke så let at fange. Dans - en stil af deres kamp. Der er tilfælde, hvor modstanderen er på sit sidste åndedrag falder til jorden, og nissen kriger uden en skramme.

Urolige tider online spil har tre typer af erhverv

• ressourceudnyttelse;

• handel

• producere.

Besiddelse af nogen af ​​disse erhverv vil hjælpe dig med at tjene spil penge.

Spil spillet online Troubled gange du kan, der udfører forskellige opgaver quest

• sammen med venner til at slå monstre har kidnappet piger;

• passere labyrinter, indsamling af forskellige artefakter,

• strejkende slå monstre placering.

Hvis du fuldføre denne søgen, sørg for at få en bonus i form af erfaring, spille penge og ressourcer, der vil være nyttige for dig i fremtiden passerer spillet.

Spillet indeholder også tre betingelse skala fighter

• Sundhed - viser niveauet af dit liv,

• træthed - påvirker adfærden af ​​den karakter i kamp. Jo mere du bliver træt, jo mindre vil du være i stand til at undvige slagene og falde til fjenden,

• manna - denne skala viser antallet til rådighed for dig manna.

I urolige tider vil du spille i en verden, hvor hver karakter er en spiller leve et nyt liv, at finde sine egne mål og metoder til at nå dem. Uanset hvordan du vælger, er der altid nogen, der vil bevæge dig på din vej, men vær sikker på at møde dem, der vil være der på det rigtige tidspunkt vil dække din ryg.

Kom nu, vær frimodig! Være uovervindelig kriger, en talentfuld håndværker eller heldig erhvervsdrivende. Vælg retfærdig kommandant, der vil føre dig i kamp, ​​eller vandrer verden alene. Prøv et røveri på vejene, men glem ikke, at de rejsende kan være stærkere end dig. Jævnet fjender hans klan med støv og gøre dem bede om nåde. Glem ikke din gave diplomat, er det nyttigt for dig, så en lukrativ alliance med tidligere fjender. Også ved at spille urolige tider Opnå hurtigt venner.

Denne verden omfatter mange hemmeligheder, og de er alle venter på dig i de store urolige tider. - Din opgave er at vælge din egen vej og følge den. Held og lykke til dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags