Stalker Online

Alternative navne: Stalker online

Endelig var der, hvad der blev forventet af alle fans af den berømte serie af spil S. R. Meget er blevet sagt og genfortalt om, hvordan det skal se ud i spillet Stalker online på forskellige online-fora. Alle store hær af online gamere CIS forventede tidspunkt, hvor den samme online spil Stalker vil glæde dem med sin triumferende udgang til de åbne rum af internettet.

Og se, et selskab af programmører fra Jekaterinburg Cybertime System samledes mod, og forsøger at imødekomme ønskerne fra fans af serien, har taget dette længe ventede forsøg og viste os skal se ud online spil Stalker. Tillykke kære spillere! Nu kan du spille online stalker!

For dem der ikke kender. Alle spil i serien S. R. baseret på maksimal realisme simulering af livet i eksklusionszonen Tjernobyl. Og i den nærmeste fremtid, et alternativ, hvor NPP forekom mere magtfulde stråling. Dette påvirkede naturligvis miljøet i Zone. Begyndte at dukke forskellige anomalier, artefakter, etc. § Det er studiet af disse fænomener og beskæftige sig med stalkere - eneboere Zone. For den ene af dem, og du er nødt til at spille spillet online stalker.

I Stalker online nødt til at spille ved at starte spillet fil fra din computer. Du kan downloade spillet på de vigtigste site af spillet.
1. I "Download-spil" og derefter vælge en af ​​de links til at downloade.
2. Når arkivet til spillet er indlæst på computeren, udpakke filer i den.
3. Brug udpakke filen nem installation, og du kan spille spillet online stalker.
Så på spillets hjemmeside, du skal bestås Stalker registrering.
1. Først skal du nødt til at acceptere reglerne i forummet Stalker-Online
2.. Indtast derefter dit login (det navn, som du vil lære i spillet og på hjemmesiden)
3.. E-mail-adresse
4.. Password bekræftelse
5.. Vælg det sprog, du er komfortabel at spille, tidszone.
6. Gennemfør en simpel kontrol, at registreringen Stalker gennemkøres en levende person og ikke en bot.

Afspil Stalker Online får du kun, hvis din computer opfylder disse minimumkrav systemkrav:
Minimum Systemkrav:
Video: NVidia GeForce 8600, Ati X1600 med SM3. 0 med mindst 256 MB hukommelse
RAM: 2 GB
CPU: 1800 MHz
OS: Windows XP, 2003, Vista, 7 (32/64bit)
System: Seneste DirectX 9. 0C. NET Framework 3..

Når du tjekker spillet, før du Stalker åbner store univers bevare Entourage kamp for overlevelse i en spærrezone af Tjernobyl-værket. Stalker online er i øjeblikket i beta. Det er, i fremtiden bør du forvente kun nye forbedringer fra spiludviklere.

Stalker online spil, hvor det meste af tiden givet til at udføre alle former for opgaver og quests. Ved første de kan synes alt for simpelt, men med erfaringsopsamling din stalker bliver stærkere og modtage opgaver rettet mod, for eksempel i tilbundsgående undersøgelse af uregelmæssigheder Zone. For udførelsen af ​​alle opgaver får du en oplevelse, der går på udvikling karakteristika din stalker. Spillet har ikke klart defineret karakter klasser, fordi du selv er fri til at vælge den rolle, som du kunne lide.

Alle online spil Stalker bygget på demokratiske principper, hvor hver gamer forum spil lige til at offentliggøre deres synspunkter og forslag på din favorit spil, for at gøre det endnu bedre. Bliv en nybegynder blandt stalkere. Du kan selv vælge den skæbne, en lejesoldat eller gå vejen for askese, og måske du ville være mere interessant at opklare mysteriet om Zone. Indstillinger du navigerer spændende verden Stalker online du bugne, og hver af dem giver ægte følelser.
Stalker online spil venter på dig!

 

Stalker spil online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags