Stjerneskælv

Alternative navne: STARKVEYK

Online spil stjerneskælv - massivt multiplayer RPG plads fag. Ønsker du at udforske universet og dets bebo verdener til at oprette en koloni, til at deltage i defensive slag, og derved udvikle din karakter? Velkommen til stjerneskælv online. Dedikation til spillet starte med at registrere.

Deltag i spillet stjerneskælv er ikke noget usædvanligt. Du bliver nødt til at komme op med figurens navn, indtaste en gyldig e-mail-adresse, adgangskode og en bekræftelseskode. Derefter læse og acceptere brugeraftalen og universets love stjerneskælv. Klik nu på "erobre rum", og denne registrering stjerneskælv afsluttet.

Næste til den angivne e-mail-konto, vil du blive sendt til dataene, og du kan sikre dig, at din online-registrering i stjerneskælv succes. Yderligere engageret i oprettelsen af ​​den karakter. Stjerneskælv online spil har ingen division med race og civilisation - du er født på planeten Omega, vælg din egen avatar og få en smag af jer allerede erhvervet rumfartøjet, for eksempel, hvilke moduler der er installeret på den, eller hvilken type bolig enhed. Hvad angår våben, sin gevinst i indkøbscentret. Serien: laser, plasma, missil, mine, og tyngdekraften energi våben. Her på Omega station, kan du få resten og ledsagende ammunition.

Med våben og styrke deres rumskib til at spille spillet online stjerneskælv du får brug for andre moduler

- Planetary - forskning, råvareproduktion, fabrikker, procesanlæg etc. etc. Med dem kan du installere deres aktiviteter på arrangement og koloni udviklingen af ​​dets infrastruktur

- Biomodule - særlige bonusser til de grundlæggende karakteristika af din karakter.

Stjerneskælv online spil, hvor pointsystem er enkel og klar til nogen - efter en vellykket kursus, tildelt erfaringspoint. Med dem kan du købe moduler, eller tjene penge (solgt til andre spillere). Også har et system af rækker, der strækker sig til spillere over 4-niveau. Kom godt i en ny rang med ham, og du får håndgribelige belønninger - i alt seks titler og hver opgave bringer følgende 5, 10, 20 og 25 point til dine specifikationer. For at få den næste rang, bliver du nødt til at tage del i den såkaldte kamp-mål - mod en anden spiller, og uden for deres station.

Afspil stjerneskælv - dette er en stor mulighed for at kende universet. Du vil surfe galaksen, solsystemet planeter at besøge, der tilhører forskellige klaner, få dem ressourcer til at engagere sig i byggeriet og dets kolonier. Før du spiller spillet online stjerneskælv læse "Atlas". Kort sagt, der vil du finde, at der er i alt 11 planeter og deres fem typer - vand-og landdyr, frosne, gas og døde. Den hyppigste mål for udvikling er naturligvis, Jord Planet. Formue-og mineralressourcer, samt gunstige naturforhold (tilstedeværelse af ilt i atmosfæren) gør det et ideelt sted for skabelsen af ​​det koloniale system.

På baggrund af ovenstående, kan en person få det indtryk, at stjerneskælv spille bedre kun hærdede rollespillere, men skynde sig at berolige dig - til at spille i fuld space "voynushki" her vil du også være muligt. Erobringen af ​​de områder til at beskytte sine kolonier eller kolonier af hans klan - det er, hvor du fuldt ud kan udtrykke de færdigheder og realisere deres potentiale, som en militær leder.

 

Stjerneskælv online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags