Tilstands tilstand

Alternative navne: State of Survival

State of Survival på pc - post-apokalypse er ingen grund til at give op

En unbanal strategi i verden af u200bu200bpost-apokalyps State of Survival. Her har mennesker mistet håb og tro. Overlevelse bliver sværere. Ressourcerne er knappe. Det er ikke klart, hvad man skal gøre. De har brug for en ny leder, stærk og uafhængig, der ved hvad de skal gøre og hvordan. Prøv dig selv som en redder og asylchef. Byg og udvikle det. Udforsk nærliggende områder, opdag nye, kig efter overlevende og kæmp mod fjender. Denne verden er åben for dig. Alt er muligt her. Den vigtigste ting at huske, svagheder hører ikke her. Kun de stærke vinder og overlever. Normal naturlig valg.

: State of Survival - begyndelsen af u200bu200bspillet

Historien om post-apokalypsen, mærkeligt nok, begyndte på Halloween. Verden var ikke klar til dette. Invasionen af u200bu200bzombier har ændret os. Folk begyndte at forene sig i samfund og bygge beskyttede byer. Verden vil ikke være den samme. Men vi vil overleve alligevel.

En lille gruppe af overlevende bevæger sig rundt i byen. En hund løber op til dem og bjælker. Han ser ud til at ville sige noget. Faktisk foran flere zombier angrebet pigen, klarte hun sig perfekt med dem uden din hjælp. Men ikke så simpelt. Der er stadig døde foran. Vi går sammen og forsøger at slå tilbage. Din karakter med en pistol, en pige Maddy med en armbue. Der er for mange døde mennesker, brug karakterens dygtighed og installer et tårn - en automatisk maskinkanon med stor kaliber, der klarer zombier perfekt. Maskinpistolen skyder meget højt og tiltrækker flere og flere monstre, brug evnen til Maddy "lydgranat". Maddy ringer til din gruppe for at følge hende til hendes husly, fordi det ikke er langt fra dette sted, og du kan søge tilflugt der. Andre overlevende vil møde dig i krisecentret. De er ikke meget glade for din ankomst. Men for at overleve er det nødvendigt at forene, og der er ikke nok arbejdende hænder, du forbliver. Især da du hjalp Maddy, vil de passe dig.

Her og dit kendskab til spillet begynder. Hylden er lille, men i dine hænder gør det hyggeligt og beskyttet. For det første er dit hold sultent og skal fodres. Byg en gård for at dyrke grøntsager. Vi klikker på bygningsmenuen nederst til højre og klikker på gården, så vælger vi byggeplads og bygning - det er enkelt. Dernæst har vi brug for et træ til opførelse af defensive strukturer. Vi går til konstruktionsmenuen og vælger et trælager. Ikke alle kan lide, at du beslutter at bosætte dig i deres lejr, men sammen er det mere sikkert.

Ikke langt fra lejren styrtede en helikopter ned, du skal tjekke den, måske overlevede nogen. Mennesker i lejren er ikke meget bekymrede for sikkerhed og forsøger simpelthen at ødelægge de døde, selvom du foreslog, at du tager omhyggelige handlinger, så der ikke er nogen ofre. Der er for mange døde, og de levende trækker sig tilbage ud over væggene. For at gendanne tab bygger vi kaserner og træner nye krigere. I mellemtiden beslutter din helt og den reddede Maddy en sort uden for muren for at ødelægge en af u200bu200bde døde chefer, uden hvilke det vil være lettere for zombierne at dræbe. Slaget finder sted på det sted, hvor du kontrollerer figurerne, bruger deres evner og ødelægger angriberen. Så snart fjendens livslinje falder til nul, vinder du. Tag belønningen tilbage til væggen.

Efter at have behandlet monstrene ved helikopteren, udvider vi huslyets område. Helikopteren er meget beskadiget, radaren fungerer ikke. For at ordne det har du brug for et laboratorium. For at gøre dette, øg flygtningsniveauet og udforske de nærliggende områder - red overlevende og ryd gaderne i zombier. Dette giver os mulighed for endnu en gang at udvide vores fæstning og åbne et laboratorium. Dr. Yamazaki, som er klar til at samarbejde med dig, kommer ud af det. Det hjælper med at gendanne helikopterradaren, med sin hjælp vil det være muligt at fange signalerne fra de overlevende. På dette slutter den første del af prologen fra spillet State of Survival. Resten er op til dig.

State of Survival download - begyndelsen på din rejse

Følg linket og installer BlueStacks - en emulator til Android, vi vil spille spillet igennem det. Når du har installeret emulatoren, skal du indtaste dine gmail-data, finde spillet på Google Play (alt dette er gjort inde i emulatoren), downloade det og spille State of Survival på pc'en. Under spillet bliver du engageret i følgende:

 • udvikle husly
 • til hus
 • udforske nye teknologier
 • for at ansætte krigere til beskyttelse
 • for at udvinde ressourcer
 • red de overlevende
 • udvide territorium
 • udforsk nærliggende tilflugtssteder
 • ødelægger zombier
 • kæmper med cheferne
 • pumpe over helte

Som du kan se, kombinerer State of Survival ikke kun strategi, men også RPGs, slag og kampe og konstruktion og meget mere. Hvis du er fan af post-apokalyptiske spil, skal du sørge for at downloade og installere.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags