Steel Legions

Alternative navne: Steel Legions

Steel Legions online spil - bedøvelse thriller netværk, som passer perfekt til holdet kampe med individuelle strategier for de enkelte spillere. Dynamisk multiplayer shooter får fat i din opmærksomhed fra de allerførste minutter. Du vil lære at håndtere de enorme futuristiske biler, opgradere dem til at tænke på taktisk træk for at vinde holdet hadede fjender. En samordnet indsats med den fraktion giver selvtillid og følelsen af, at du helt sikkert poderzhat pålidelige allierede, giver spænding. Udvinding af værdifulde ressourcer og erobringen af ​​territorier - et godt incitament til at give alt det bedste til den fulde på slagmarken. Steel Legions online events udvikle sig i en alternativ virkelighed. Vælge den part, for hvem vil kæmpe til døden, du hermed bestemme din vej i livet i denne farverige og samtidig grusom verden.

Der er en mulighed Steel Legions spille uden at installere en klient. Men, hvis du ønsker det, kan du downloade en lille klient størrelse. Systemkrav til spillet er anderledes beskedenhed. Vigtigste parametre - operativsystem Windows, processor Pentium , en moderne browser og en internetforbindelse. Du vil også blive bedt om at registrere i spillet Steel Legions, som vil åbne døren og ind i det ukendte univers, hvor raseri mættet blodige begivenheder. Konto er oprettet som følger: Indtastet brugernavn, kodeord gennemtænkt, efter sigende email adresse og fødselsdato. Så er du nødt til at afkrydse, at du accepterer de vilkår og betingelser Privacy nomineret projektet, og Steel Legions registreringen er afsluttet.

Som allerede nævnt, at spille Steel Legions, skal du vælge en side. Stål Legions, Pandora Rebels, Golden Territories og Tundran Warriors постоянноконфликтуютдругсдругом . Empire Phoenix ligger i den kolde bjergrige terræn. Beboere i denne fraktion foretrækker en rationel måde at leve på, fordi de er helt forkælet. Og de anvendes i forvejen for at planlægge enhver begivenhed. Pandora er også den skæbne oprørerne ikke forkæle. De lever i ørkenen, hvor der ikke er mulighed overhovedet for at udvinde naturressourcer. Men repræsentanter for den fraktion genvinde dem fra deres rivaler, og derved kan holde sig oven vande. Helt forskellige ting i Golden territorier. Alt i overflod her, og folk vil aldrig vide, hvilke behov. Et sådant liv gjorde dem lidt doven og ubeslutsom, når det kommer til alvorlige militære spørgsmål. Spild liv, de kan lide, og hvorfor ændre noget, når rigdom i sig selv er flydende i hænderne. Warriors of Nature - den mest alvorlige fraktion. Det gjorde sådanne negative levevilkår. Børn af naturen har lært at tilpasse sig forskellige forhold, så ikke bange for nogen problemer. Desuden de bare elsker deres land og er villige til at bryde hvert sted på enhver, der vover at gribe ind i deres ejerskab.

Siden spillets plot er baseret på fjendtlighederne, fred du kun kan drømme om. Dine potentielle fjender er brøkdele af andre spillere. Husk, at jo mere jord otvoyuete - så vil din fraktion indflydelsesrige i det store virtuelle univers. Også nødt til at kæmpe med røvere, der , og stræber efter at tage væk din ejendom. Der er en mulighed for at gøre en stjæle ressourcer. Gider ikke, det er egentlig ikke en rimelig måde at få fat i de nødvendige midler. Efter alt, vil denne krig passer alle de faciliteter du ville kun nå vores mål. Husk, at rigdom giver os mulighed for at forbedre den teknik, som er i din besiddelse. En kraftfuld teknik - nøglen til succes i militære operationer. Glem ikke at tage sig af de nødvendige våben. Tanke kan installeres på forskellige moduler, systemer, værktøjer og endda kanoner.

Det er værd at nævne, at spille spillet Steel Legions Du vil ikke kun deltager i de evige kampe. Der er mange klasser, der bør være opmærksomme på i deres fritid. For eksempel handel. Stabe der er et marked hver imperium Marketplace. Og det vil være enig, meget bekvemt.

Spil Steel Legions forberedt dig en masse behagelige overraskelser. Machine-stil science fiction porazhat din fantasi. 3D-grafik giver en følelse af virkeligheden. Og evnen til at anvende strategiske evner vil blive nydt af alle, der ønsker at opnå svimlende resultater. Spiludviklere, virksomheden Splitscreen Studios GmbH, har prøvet deres bedste for at sikre, at du får maksimal glæde af gameplayet. Tilbage er kun at ønske dig et spil af lidenskab og en positiv attitude!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags