Strategoria

Alternative navne: Strategoriya

Strategoria spil betragtes som en af ​​de bedste strategier, som blev lanceret på nettet i 2013. Spillet skabere har lovet at bringe genren til et helt nyt niveau af udvikling. Således i det nye spil, som er implementeret elementer, der er unikke for strategisk genre af spil, der med fordel kombineres med antydninger af økonomiske simuleringer. På grund af nogle strukturelle træk i spillet virkelig kan betragtes som en unik repræsentant for sin art. Du har aldrig stået over for noget lignende. Åbning af døre i middelalderen for spillere fra hele verden for nylig har Strategoria online allerede bemærket, vandt det første sted blandt alle andre browser spil.

Dette spil har så mange fordele, at du kan tale om dem lang og kedelig. Meget lettere at registrere sig selv i spillet og oplevelse for dig selv, hvad der er på spil. Spillet er sat i middelalderen. Afspilleren vil ikke blot forsøge at holde intakt deres ejendom, men også regelmæssigt udføre ødelæggende raids på den lander i naboer. Du bliver nødt til at lære at holde en balance mellem økonomisk og militær side af spillet, faktisk indrømmede bobble kan føre til et systemnedbrud.

Som nævnt ovenfor første bekendtskab med spillet Strategoria også er obligatorisk registreringsprocessen.

1. På venstre side af forsiden af ​​spillet vil du se en formular til at give registrerede brugere.

2. Systemet giver mulighed for godkendelse og implementering ved hjælp af den konto til Facebook.

3. Hvis du tilmelder dig gennem sociale netværk, du ikke ønsker, skal du udfylde en tilmeldingsblanket, der giver dig mulighed for at beta teste spillet.

4.. Klik på knappen "Registrer" under formularen for at logge ind.

5.. Før du åbner den form, hvori det felt kaldes «E-mail", skal du angive (som du måske har kunnet gætte) adressen på din e-mail boks.

6. System til at tro på renheden af ​​dine intentioner, men du kunne prøve at spille spillet Strategoria, du er enig med vilkårene i denne aftale. Hvad kan der gøres ved at markere det relevante linje.

7. Klik på "Register" og derefter din e-mail, vil modtage et brev med et link til at aktivere din konto.

8. Klik på linket og gennemføre registreringen.

Invent login og skynd dig hellere Strategoria leg. For dette spil, vil du ikke nødt til at hente yderligere filer, kan du straks efter registrering at spille i din foretrukne browser. Et vigtigt faktum er, at spillet er helt gratis Strategoriya. Du behøver ikke at bruge penge til at købe powerups og vinde anerkendelse vil kun deres kløgt og taktisk tænkning. Strategoriya så tæt som muligt på alle realiteterne i verden på det tidspunkt. Dette er ikke et spil, det er det liv, du kan leve interessant og spændende. Skynd dig at deltage og bidrage til gennemførelsen af ​​kuppet i gaming verden!

 

Strategoria online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags