Street Legal Racing Redline

Alternative navne: Street Legal Racing Redline

Street Legal Racing Redline - et computerspil. Spil Street Legal Racing: Redline autosimulator repræsenteret i genren. Dette er en fortsættelse, den anden del, spillet serie Street Legal, udgivet i 2003. Denne udgave af spillet, ligesom den første version, glade fans over hele verden. Efter alt, kun her kan du forestille dig at være en rigtig mekaniker. Og din bil afhænger helt af din viden om deres struktur, både indenlandske og udenlandske.

For et bedre kendskab til gameplayet rådgive du har læst denne anmeldelse og se oversigt videoer spil præsenteres på internettet. En Potoo, kan du allerede downloade Street Legal Racing: Redline. For at gøre dette, det vigtigste, at du skulle hente den nødvendige software.

I spillet får du som en almindelig borger. Du køber en bil hos en forhandler efter eget valg. Dette er dit første kontanter investering af din start penge, er givet automatisk. Og så begynder den vigtigste del af spillet. Købe varer motor eller chassis og ændre dem selv. Valg af dele afhænger kun af dig. Så tyuninguete. Det vigtigste mål - at gøre hurtige og tilsyneladende uovervindelig smarte bil. Alle udskiftninger er lavet kun på de penge, der vil vinde løb. Efter alt, er de ikke bare det, og også for at øge niveauet.

Spil SLRR repræsenteret dyrt som træning og væddeløb. Træning afstand, du har brug for at teste bilen, og så kan du gå til løbene. Løb er afholdt natten, hvad ville gaderne var tomme. Der er også eftermiddag, men i sådanne tilfælde, processen hårdere om de fuldstændige gader. Heller ikke langt fra at politiet ikke deetsya. Hvis du opfylder dem, vil du ikke løbe væk, betyder det ikke giver gameplay. De vil fint dig på nogen. Race distance hver gang ny. Og det er ikke så simpelt. Hver gang du kigge efter et nyt sted.

I spil Street Legal Racing: Redline bilmærker virkelige auto-centre. De fuldt ud overholder disse maskiner. Måske ilægning af andre køretøjer til at erstatte de eksisterende.

Spil Street Lega Resing Redline præsenterer tre gaderæs klub, de såkaldte niveauer

• Grøn,

• Blå,

• Rød.

Green - den indledende fase, er din første garage. Ved første, dette er din klub, indtil du når toppen stedet i denne klub.

Blue - allerede en senior klub, der falder for at vinde løbet med den svageste rytter af denne klub.

Rød - senior klub. Her er en mulighed for at byde deres biler. Det er vigtigt, at udseendet af din bil. Det er ligesom at passere en billet.

Du er en vinder, hvis du har været igennem alle tre faser. Og i sidste ende blev mester i finalen, rød, klub.

Selvfølgelig vil dette spil være let for dem, der kender virkeligheden i byggemaskiner som gribe hvad eller indikatorer. Så spillere vinder uforsigtig.

Spil Street Legal 2 er lavet i grafik i høj kvalitet med god musik.

Så skynd dig og blive den bedste her, og dermed kender den automotive verden. Hurry spil Street Lega Resing Redline download. Vellykket du spiller!

 

Street Legal Racing Redline

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags