Sværd kyst legender

Alternative navne:

Sword Coast Legends: i fantasiens verden.

Hvem vil opgive rollespilets fantasispil, lyst og dynamisk? Fans af retning har allerede ventet på udseendet af noget frisk, og spillet Sword Coast Legends er blevet et pust af kildevand i ørkenen.

, som i 19. 10. 2015 Toy Studio N-Space blev udgivet til Windows, Linux og Macintosh, og i 2016 Digital Extremes udgiver lover at frigive den til PlayStation 4 og One Xbox, kan fans allerede downloade Sword Coast Legends for at starte deres rejse.

Spillet har meget til fælles med spilprodukter i samme retning, men det forbliver original og har særlige forskelle:

 • Single kampagne
 • Fascinerende historie
 • Tactical fights
 • Aktiv pause
 • 6 tegnklasser
 • 10.00095 løb at vælge imellem
 • Dungeon Master Mode En tilstand, der hjælper dig med at oprette dine egne eventyr og derefter tilbyde dem til dine venner

Start af en episk historie.

I magiens verden er der unikke love, og man forstår dem ikke, kan ikke forklare dem, men kan kun accepteres. Hvor længe sporet har vandret, og hvorfor ingen har den korteste vej til Færken, vil ingen svare dig, men bare rykker på skuldrene, siger de, det betyder, at det er nødvendigt.

Men her er du, når du har besluttet dig for at downloade Sword Coast Legends, og det er på tide at lære lokalbefolkningen at kende, blandt hvilke der er nok nomader, landmænd, grusomme barbarer og små stammer. Over dem er religiøse kulturer og alle slags guilder, ledet af velhavende embedsmænd.

I byen er der 6 klasser og 5 løb, altid klar til at gå på nye feats. Hovedpersonen tilhører lejesoldaten, som blev grundlagt så længe siden, at selv de ældste ikke kan huske den tid. Tid blev også årsagen til ødelæggelse, og guilden virker ikke længere så magtfuld som den var i gamle dage, selv om den stadig ledsager handelsvogne, der beskytter den mod grådige banditter.

En på den næste tur har helten og hans venner en underlig drøm, hvor demonerne lover dem ødelæggelse. Så snart de vågnede, blev drømmen til en realitet, deres campingvogn blev angrebet af fjender med godt udstyr og organisation. Kræfterne var ulige, og mange af dine dræb på stedet. Guilden brændes også til jorden, og du forsøger at forstå, hvad der sker.

kampe vil være en naturlig handling, der sætter hele spillet ned, og da de ikke kan undgås, for bedre at koordinere handlingerne i dit hold, kan du til enhver tid bruge funktionen til midlertidigt at stoppe tiden.

While Sword Coast Legends på pc'en, kan du vælge en helt, men han vil ikke blive alene alene i lang tid for at blive sluttet af kammerater i arme. Du skal også udstyre dem, hæve talentniveauet og vælge den mest værdige i den næste kampagne. Din virksomhed er bestemt til at gå gennem mange veje, fuldføre missioner, engagere sig i kampe, udføre dialoger, gennemføre quests, søge og udforske grave, katakomber, ruiner, fangehuller og labyrinter. At rejse gennem Faerруn og interagere med kystfolkene i Luskan, kendt for deres kriminelle handlinger og smugling, vil være meget informative.

Players selv vælger, hvordan man bedst kan handle på hvilken måde at komme ind i en låst by, for at samarbejde med denne person eller ej. Blandt de quests, for mange interessante ting at vække en sovende skønhed, at undersøge eller at kidnappe en stub fra en træstub selv.

System Minimumskrav

  OS
 • : Windows 7/8 (8. 1) / 10 (kun 64 bit)
 • Processor: Intel Core 2 DUO E6700 @ 2. 66 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000 +
 • OP: 4 Gb
 • Placed plads: 11. 5 GB
 • videokort: NVidia GeForce 8800GT / AMD Radeon HD 4850 eller bedre (DirectX 11)
 • Lydkort: Kompatibel med DirectX
 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags