Tales of Solaris

Alternative navne: Tales of Solaris

Spil Tales of Solaris kombinerer den bedste kvalitet RPG spil legering klassiske nuancer anime. Bright, rige grafik og underholdende historie kan tiltrække, så hvad snu, allerede tiltrækker en masse spillere fra hele verden. Regelmæssigt enorm mængde information om dette spil på fora og opdaterede sider i sociale netværk, hvor projektdeltagerne aktivt diskuterer tendenser og funktioner i spillet.

Tales of Solaris online vil hjælpe dig med at flytte til den fabelagtige kontinent, der kan sameksistere med held magi og magt af maskinen. Men bander forsøger at opfylde deres uhyggelige mission og et kup på dette fredeligt kontinent. Du vil blive en deltager i spillet Order, tiltræder denne hidtil usete krig og kæmper for genoprettelsen af ​​virkelige historie. Det er bestemt til at lede denne bekendtgørelse Heavenly kontinent til et nyt liv og til at hjælpe ham med at åbne en ny side af sin æra. Men det vil være først, og senere, når du kan få dine fødder våde i spillet med sine venner kunne etablere ordre, som vil være langt mere potent og kraftfuld.

Dette er et online spil, men fordi du straks nødt til at huske på, at i Tales of Solaris registreringsprocessen vil være nødvendig. Selv det faktum, at i det øjeblik ledelse af spillet tilpasning af spillet er ikke beregnet til engelsktalende brugere, og alle oplysninger er præsenteret på engelsk, er det stadig nepomeshaet du finde ud af med alle detaljerne i udfyldelse af formularer, såvel som de vigtigste elementer i gameplayet.

For at starte registreringsprocessen, skal du klikke på knappen «Spil Start", som er placeret øverst til venstre på spilskærmen.

Du vil se særlig formular, efter påfyldning, som kan startes i Tales of Solaris leg. Du bliver nødt til at indtaste dit brugernavn og password og skrive adressen på den elektroniske postkasse.

Også hvis du vil have nogen helt nye medlem af projektet vil blive registreret med en af ​​de mest hensigtsmæssige konto i sociale netværk, Facebook, Google, Yahoo eller Paypal, hvilket vil bidrage til at fremskynde processen.

Spiller nu spillet Tales of Solaris vil blive endnu mere interessant, fordi udviklerne havde fastsat en række bugs. Og i dag i dette projekt implementeret et nyt system af dynamiske kampe, ur, der nu kun kan forpustet. Et udvalg af spilmodes kan drastisk forvandle den velkendte grænseflade af projektet. Før spillet, bliver du nødt til at vælge en spilserver, og vælg klassen og give et navn til din karakter.

I øjeblikket i Tales of Solaris gratis kan du spille med sådan karakter klasser:

Warrior.

Mag.

Sniper.

Sage.

Unit.

Priest.

Og du vil være i stand til at have et kæledyr, og bringe ham op. Man kan vælge mellem mere end 150 arter af dyr, der hver adskiller sig ikke kun i udseende, men også har en helt individuel karakter.

Gå til eventyr! Fordi nu vil du finde et stort antal opgaver og quests. Du bliver nødt til at overvinde mange forhindringer, før du lykkes.

 

Tales of Solaris online-registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags