Den Settlers Online - Settlers

Alternative navne: Bosættere bosætterne setlers, Settlers

TheSettlers online spil er en efterfølger til at erobre verden i de militær-økonomisk strategi theSettlers (Settlers) slutningen af ​​1993 s, skyldes som mange gamere det tidspunkt ikke fylde op om natten. Og nu, takket være Ubisoft udviklere, vi får mulighed for at prøve en browser-version af spillet for dig selv. Men inden da, lad os se, hvad udviklerne har fremsat krav om at spille TheSettlers. Mindste systemkrav tillader endda spille på computeren på kontoret konfiguration:

·                    Operativsystem Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

·                    Intel Pentium III-processor 800 MHz

·                    RAM 256 Mb

·                    64 MB grafikkort

·                    Flash-playerposledney-version

· Internetforbindelse

·                    Er

Som vi ser i systemkravene, er der intet overnaturligt, så vi kan roligt tage for at registrere en konto. Deltag i spillet TheSettlers ikke kræve, at du nogen særlige færdigheder. På forsiden af ​​den officielle hjemmeside, vil du blive bedt om standard oplysninger

·                     e-mail

·                     kodeord og bekræftelsen

·                     det navn, som du vil vide, at systemet Uplay

·                     fødselsdato

Også brug for at lære og acceptere brugeren, brugeraftale og Privacy Policy. Derefter skal du klikke på store blå knap "Opret konto" og TheSettlers online-registrering, du allerede har. Af den måde, hvis du allerede er logget ind Uplay, så registrerings TheSettlers du behøver ikke: blot indtaste spil under deres data. Som du allerede kunne se fra beskrivelsen af ​​de krav, spillet blev skabt i flash, og vil spille i browseren, og du vil ikke nødt til at hente og installere på din computer, ekstra software applikationer.

Når du begynder at spille spillet TheSettlers online, vil du blive givet et stykke jord, der er bygget et rådhus, en vis mængde ressourcer og arbejdsløse bosættere. Og så har du ikke behøver at beskæftige sig alene, klog kunstig intelligens TheSettlersonline hurtigt bringe dig op i fart. Han vil vise og fortælle, hvad der er hvad, og ved at følge hans instruktioner, vil du modtage experience points og vil passere til det andet niveau af spillet.

Da spillet online TheSettlers repræsenteret i den genre af militær-økonomisk strategi, den første ting, du nødt til at udvikle økonomien. Den vigtigste produktion kæde består af tre faser: ekstrakt nyttige ressourcer er lavet af dem de produkter og bruge det faktum, at vi har skabt.

I mineindustrien TheSettlers omfatte ressourcer såsom:

·                     træ

·                     Ore

·                     vand

·                     kød

·                     fisk

·                     fugl

Bearbejdelses produkter er:

·                     mel

·                     Steel

·                     jern

·                     guld

·                     pølse

Og som et slutprodukt er:

·                     Våben

·                     rustning og andre enheder designet til at gøre livet lettere for bosættere

Det skal bemærkes, at for at spille spillet online TheSettlers du nødt til at tænke gennem hvert trin i forvejen, beregne, hvad ressourcer du behøver i morgen til dit fag ikke behøver at sulte, og de alle arbejdet. I almindelighed, alt er enkel: For at få råvarer - sine reserver skal konstant genopfyldes, og det samme med industrien: Der bliver nødt til at beregne den optimale mængde ressourcer, der er nødvendige til produktion. Jo højere niveau, vil du være i spillet, jo flere bygninger, du vil være tilgængelige.

Glem ikke, at når du spiller spillet online TheSettlers, undtagen fredelige økonomiske aktiviteter, du bliver nødt til at udvikle og militære overlegenhed. Efter alt, når du er nødt til at erobre nye landområder til udvidelse af bosættelserne eller for at beskytte deres ejendele uden krigere ikke kan. Ved første online spil TheSettlers tillade dig at leje kun to typer af soldater: bueskytter og rekrutter. Over tid, listen over tilgængelige soldater steget til ni. Hver soldat er bedst brugt på den mest passende stilling til ham, på grund af hvordan tropperne vil afhænge placeret din hær vinde. Kampe i spillet er uden din direkte involvering, og med udviklingen af ​​den kamp, ​​du kan læse i rapporten. Tropper under slaget skiftes, så for at undgå tab kan ikke være nogen af ​​parterne. I spillet kan du deltage i en guild, eller oprette din egen og invitere dine venner til at spille sammen efter alt bedre.

Når du er i theSettlers spil, er du nødt til at dreje hovedet og tænker udviklingsstrategi, allokere ressourcer, analysere den taktik for angreb og forsvar.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags