Throne Kingdom at War

Alternative navne: Kongedømmets tronekrig

Game Throne Kingdom at War: Bliv en stor Herre.

I markedet for spilprodukter vises nye tilbud fra tid til anden. En erfaren spiller kan nemt skelne en dummy fra en interessant sjov, og den høje rating, som er demonstreret af spillet Kingdom at War, siger, at den indeholder alle de kvaliteter, som værdsættes af strategiske elskere.

Det første, der især glæder sig over virtuelle krigere, er evnen til at spille på computere og mobile enheder i Throne Kingdom at War. Og da browseren er et legetøj, kan du indtaste det via et socialt netværk.

Life af linjalen.

Før du klassisk eksempel på en multiplayer-strategi med elementer af fantasi. Der er fjender og venner, såvel som et rige, der skal udvikles og forsvares. Det hele begynder lille, men de lande, der overdrages til dig, skal gradvist udvikle sig til en stærk stat med en stærk hær og en bæredygtig økonomi. Der er mange fjender rundt, og derfor vil angreb fra deres side være en hyppig forekomst. Til dette formål eksisterer jeg venner, eller rettere venlige nationer med hvilke alliancer skal oprettes. Sammen er det lettere og mere pålideligt at afvise angreb fra dem, der ikke deler dine synspunkter om gode naboskabsforbindelser.

Består af en stor gruppe af ligesindede mennesker, vil du også udforske landet, kæmpe monstre. At spille spillet Throne Kingdom at War, der kommunikerer med rigtige mennesker, er ikke kun mere interessant, men også mere nyttigt. Du er garanteret støtte og assistance i form af ressourcer og militær bistand. Bed dem om råd, men glem ikke, at de venter på lignende gengældelsesbevægelser fra dig.

Klogt, vi kæmper modigt.

Du finder dig selv i en farverig middelalderlig verden, hvor der ikke er moderne teknologi, men der er magiske og skarpe knive. Bliv en del af denne virkelighed vil hjælpe Throne Kingdom at War registrering, hvilket ikke kræver komplekse manipulationer.

Hvad andet er overraskende overraskende:

 • Great volumetrisk grafik
 • Valget af sprog
 • Game proces uden yderligere køb
 • A stort antal quests
 • Avnen til at udstyre din helt efter eget valg
 • Join og opret dine Orders
 • Vælg en fighter class

I klassen, lad os se hvem der er repræsenteret:

 • Bight Knights
 • Skårede pile
 • Kopeyschiki
 • Prospektorer
 • Krydsende tropper
 • Kavaleri 1000 20

Staff del af iPlayer Throne Kingdom at War, for at holde sig ajour med fremskridt. Det betyder, at udover militære kampagner, skal du hele tiden bygge og forbedre noget.

Som det vides at afviklingen var levedygtig, behøver beboere huse, taverner, butikker. Soldater har brug for kaserne og træningspladser. Og for byen havde brug for lagerhuse, smedeværker, savværker, miner. Ved minedrift af kul, træ, sten og andre mineraler må man ikke glemme, at jo højere minens niveau er, jo mere dyrebare råvarer vil de medbringe. Det samme gælder for andre virksomheder, de udleder kildematerialet eller producerer varer.

V gaming workshops er alle sammenkoblede, og derfor forsøger at være opmærksom på alle brancher på en rettidig og ensartet måde. Hvis der er få huse, eller de ikke svarer til borgernes livsniveau, vil der ikke være nogen til at arbejde, og det vil påvirke manglen på mad, tøj og våben. Glem ikke at pumpe og krigere, sende dem til opgaverne. Valget af quests er fantastisk, og du kan vælge nogen, efter at have studeret betingelserne og størrelsen af ​​belønningen. Vælg dem der svarer til niveauet for din helts udjævning, så hans styrke er nok til en kampagne og en kamp med fjenden.

The Game of Throne Kingdoms War bliver konstant forbedret, nye tilføjelser vises, så du vil ikke kede sig. Ved at blive med i spillerne bliver du en del af deres tætte familie, og snart får du din første opgave efter lidt træning.

 

Throne Kingdom at War - sande middelalderlige kampe!

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags