Tid til en helt

Alternative navne: Tid til at være helt

Timetobehero - historien om genoplivelsen af ​​Titans

Game Tid for helten var et andet produkt, der fyldte spilverdenen med en fantasyhistorie og muligheden for at spille på PvP-måde. Den blev udgivet af det russiske studio 2RealLife i januar 2015, som allerede har erfaring med udvikling af multiplayer-legetøj. Efter prøvetiden til et bredt publikum blev det meddelt, at det ville blive officielt lanceret, og nu kan alle spille for helten i realtid og fra enhver platform, herunder mobil.

Du går til universet af verdenss halskæde for at finde de tre guder, der skabte døden for skaberne og herskerne i denne verden - Titanerne. På oldtidens spor er Orlov og Lvivs klaner, der forventer hævn til lovovertræderne og udbredelsen af ​​deres hemmeligheder.

Hvert helt har sine egne egenskaber og kampfærdigheder, men som snesevis af kampe forbliver bag dem, bliver de endnu mere erfarne, stærkere, mere fleksible og mere kloge. Deres rustning og våben vil blive hærdet i kamp, ​​og deres karakterer bliver stærkere end granit. De vil blive hjulpet af reinkarnationer af masker, som kan ændre kampens egenskaber og karakteristika.

Den spændende historie tager dig dybt ind i den konflikt, der er opstået mellem alliancer, klaner og ordrer, der forsvarer deres egne politiske og økonomiske interesser. Hvis tiden til helten skal downloades, vil du finde ud af situationen, og forsøge at opgrave forvirringen af ​​sammensværgelser, svig, langvarig fjendtlighed, der førte til Titans død.

Gaming features

  • A sæt færdigheder, som spilleren vælger at uploade til sin karakter, vælges efter situationen. De er tilgængelige efter en tid og er ikke afhængige af gamerens aktivitet.
  • Mask af monstre bliver tilgængelige, når du udfører forskellige handlinger. Hver maske har karakteristika for et bestemt monster, og det bærer karakteren helt ind i det, og erhverver karakteristiske færdigheder, evner, styrke og magt.
  • Monster Den skal rengøres alene og i en gruppe under et PvE spil. Grupper dannes ved en tilfældighed eller efter forudgående aftale.
  • Turn-baseret slot-kamp.
  • Du kan også kæmpe i PvP mode mod andre spillere i arenaen og få trofæer.
  • For at starte en kamp med et monster, studer dets egenskaber og find ud af hvilke ting du kan ryste ud af det.
  • For mangfoldighed tilbyder regulære spiludviklere konkurrencer og annoncerer begivenheder.
  • Daily besøg Tid til iPlayer hero lover forskellige gaver - nyttige ting at spille. Hver gang deres værdi vil stige.
Omkring

kampe er der intet at fortælle om - alt er simpelt. Du og fjenden konvergerer på retten og leverer tre hits. At identificere taberen er også let, da kun vinderen forbliver. Der er mange opgaver, og kun tid til at gøre dem. Men hver er opmuntret af en nyttig overraskelse i form af ting, erfaring eller mønter.

Flere andre nyttige detaljer

Alle bygninger på en placering har visse funktioner, og kortet viser verdener: ørn, løve, flamme og ukendt område, der endnu ikke er opdaget. Gå til menuen for at vælge: våben, udstyr, amuletter og eliksirer, du vil ikke kun tilbyde dem til en bestemt pris, men også tip om mulighederne, hvilket angiver deres niveau. For at erhverve en virkelig værdig produkt, skal du færdiggøre quests og stræbe efter sejr. Dette bringer den manglende mængde specie.

Deltag i Timetobehero samfund, og blive en repræsentant for en af ​​klanerne for at hjælpe med at genoplive den tidligere herlighed af Worlds Halskæde, bringe Titans tilbage til livet. Opgaven er ikke let, men kun for at dens beboere vil have håb om lykke.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags