Titanfall

Alternative navne: TitanFoll Titan Fall, TitanFol

Titanfall spil er en computer sci-fi online spil, som meningsmålingerne skal erobre de mange brugere af spillets verden. Dette spil er en simulator af pels. Titanfall enestående spil vil blive udgivet i marts 2014.

I spil Titanfall registreringen er meget enkel. For at registrere i spillet Titanfall Du skal angive følgende:

1) din email adresse.

2) en adgangskode, som kun anvendes i dette spil.

Afspil spil Titanfall du vil være på den side af en af ​​de fraktioner

1) Piloter - de har forskellige færdigheder. Det vigtigste for piloter - kæmper for at tjene certificering. Piloter kampfærdigheder, afhænger kun af dig.

2) Titans - de er involveret i transport af gods og reparation rumskibe. De bruges også i eftersøgnings-og redningsoperationer.

I browser spil vil du spille Titanfall i verden, som kaldes Frontier.

Her finder du uendelige muligheder, hvis du udfører de nødvendige regler.

I Titanfall online er der en særlig enhed, militsen. Denne milits er de væbnede styrker i grænsen. I Milits du opfylder

1. Settlers - Frontier områdets beboere.

2. Kriminelle - de er ikke noget at bekymre dig om eventuelle trusler, de du bedst pas.

3. Pirates - snedige og geniale kriminelle.

4.. Mercenaries - udfører mission presserende betydning.

Alle Milits opdelt i særlige teams. De er tildelt en bestemt sektor. I princippet behøver alle hold ikke adskiller sig fra de sædvanlige pirat hold, men de har altid med dem de mest væsentlige ressourcer, der gør dem utroligt ambitiøst.

Modstandere af Milits er IMC (det interstellare Manufacturing Corporation) . Faktisk er den vigtigste mission Militia betragtes konfrontation IMC. Men ikke alle deltagere Militia tror det.

Hammond Engineering - dette er det første navn på IMC. Mens det var en lille virksomhed, der er konstant engageret i naturressource udvinding. Deres viden er stigende hele tiden, og er begyndt at bringe en stor indkomst. Som et resultat af de store formationer, har organisationen udviklet sig til en stor virksomhed.

Deres vækst af fysisk kapital til at vokse i deres grådighed med det resultat, at visse opgaver, de kunne bruge hård magt.

Hvis du er en ægte fan af online spil Titanfall, så kan du købe solfangeren udgave af Titanfall. Begrænset antal publikationer.

Bestil en pre-game-klient til din platform gebyr for 1199 rubler.

Fordyb dig i spillets verden Titanfall gratis sammen med dine venner. Bedøm skabelsen af ​​verden fra skaberne af computerspil Call of Duty.

Vælg din side, som du vil være klar til at kæmpe, uanset hvad. Vær blandt de første spillere spilverdenen Titanfall.

Vis at du er en reel spiller og klar til nogle alvorlige kampe og disse sejre! Held og lykke til dig i denne utrolige og uforglemmelig online spil!

 

Titanfall

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags